Μικρό γωνιακό ζαχαροπλαστείο στο Παγκράτι με γλυκά που μας πάνε πίσω στα παιδικά μας χρόνια. Δοκίμασ

Σε αυτό το ζαχαροπλαστείο τα γλυκά δημιουργούνται καθημερινά από την αρχή, χωρίς τη βοήθεια έτοιμων μειγμάτων παρά μόνο με αγνά, φρέσκα υλικά. Μπορείς, μάλιστα, να χαζέψεις τη διαδικασία παραγωγής από το ανοιχτό εργαστήριο, ενώ δεν είναι λίγα τα γλυκά που δημιουργούνται επί τόπου, μπροστά στα μάτια σου. Ένα τέτοιο παράδειγμα είναι το ξακουστό μιλφέιγ με κρέμα ή σοκολάτα (και στην παγωτένια εκδοχή του με καραμελωμένο φουντούκι και τρίμμα καραμέλας) που φτιάχνεται τη στιγμή της παραγγελίας σου!
210 4810091
Μικρό γωνιακό ζαχαροπλαστείο στο Παγκράτι με γλυκά που μας πάνε πίσω στα παιδικά μας χρόνια. Δοκίμασ
Ιστορικό ζαχαροπλαστείο (από το 1962) στο Κολωνάκι. Φημίζεται για τη Saint Honoré - διαχρονικά το σή
Εδώ η σοκολάτα είναι ο απόλυτος πρωταγωνιστής. Αναζητήστε τα φοβερά τους σοκολατάκια, με πορτοκάλι,
Ο Παναγιώτης Τσαμπούκας με πολύχρονη εμπειρία και σπουδές ζαχαροπλαστικής σε Λονδίνο και Μελβούρνη κ
Πολίτικο τσουρέκι με χειροποίητη ζύμη σε λαχταριστές εκδοχές που θα λατρέψεις. Θα το βρεις με γέμιση
Με πολλά χιλιόµετρα σε κουζίνες υψηλής γαστρονοµίας στη Γαλλία, οι άνθρωποι του Le Fondant έχουν φτι
Με επικεφαλής στην κουζίνα τον φηµισµένο αρτοποιό και ζαχαροπλάστη Senol (Patissier του Sani Resort)
Στο Citron Pâtisserie - Viennoiserie όλα τα επιδόρπια είναι φρέσκα καθηµερινά, δηµιουργούνται από άρ
Μία σύγχρονη γαλλική πατισερί που δίνει βάση στην ποιότητα των πρώτων υλών και στις ακαταµάχητες γλυ
Εδώ θα βρεις βελούδινα κανελέ, λαχταριστά µακαρόν, βουτυράτα κρουασάν, sables, με άλλα λόγια όλα τα
Το πρωί είναι ένα ζαχαροπλαστείο με τα όλα του. Το βράδυ, όμως, μετατρέπεται σε ένα ολοζώντανο bar μ
Εδώ θα βρεις πάνω από 30 διαφορετικά είδη φρεσκοζυµωµένων ψωµιών µε ελληνικό αλεύρι, µεταξύ άλλων πε
Στο Pavlov Patisserie ο Αλέξανδρος Παυλώβ, µαζί µε την οµάδα του, παρουσιάζει καθηµερινά πάµπολλες δ
Ινσταγκραμικό, ατμοσφαιρικό και πολύ cozy φημίζεται για τα γλυκά και το brunch του.
Το κατάστημα της γνωστής, παραδοσιακής χαλβαδοποιίας στο Περιστέρι.
Ένα ζαχαροπλαστείο με μεγάλη ποικιλία σε γλυκά, από τα οποία ξεχωρίζουν τα μοναδικά στο είδος τους C
Το πρώτο ζαχαροπλαστείο με εξειδίκευση στο φρέσκο προφιτερόλ και στη ζύμη των choux.
Παραμυθένιο ζαχαροπλαστείο με μοναδικά γλυκά. Θα βρεις από crème brulee και flan parisien μέχρι προφ
Ιστορικό ζαχαροπλαστείο που άνοιξε το μακρινό 1961. Από τότε φημίζεται για το γαλακτομπούρεκό του!
Το Αθηναϊκό Γαλακτοµπούρεκο Τριανταφύλλου ξεφύτρωσε σε αυτή τη γειτονιά ένα ωραίο πρωί του 2016 και