Ιταλική τρατορία στη Δάφνη με χειροποίητα ζυμαρικά και πίτσα που ψήνεται στον ξυλόφουρνο.
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
13°
- ΕΙΔΗΣΕΙΣ
- ΑΠΟΨΕΙΣ
- ΠΟΛΙΤΙΚΗ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ
- ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ
- ΚΟΙΝΩΝΙΑ
- ΕΛΛΑΔΑ
- ΚΟΣΜΟΣ
- TV & MEDIA
- SHOWBIZ
- ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ
- ΣΚΙΤΣΑ
- COVID 19
- ΕΚΛΟΓΕΣ 2023
- ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟΣ
- ΜΟΥΣΙΚΗ
- ΒΙΒΛΙΟ
- ΘΕΑΤΡΟ - ΟΠΕΡΑ
- ΧΟΡΟΣ
- ΕΙΚΑΣΤΙΚΑ
- ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ
- DESIGN & ΑΡΧΙΤΕΚΤΟΝΙΚΗ
- MORE IN CULTURE
- ΓΕΥΣΗ
- HEALTH & FITNESS
- ΤΑΞΙΔΙΑ
- ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ
- ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ - ΕΠΙΣΤΗΜΗ
- ΣΕΞ
- TV + SERIES
- ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΑ
- LIFE IN ATHENS
- ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ
- ΠΟΛΕΙΣ
-
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ
- All day & Snack
- American style & Burgers
- Asian
- Bar Restaurant
- Beer- Restaurant
- Ethnic
- Fusion
- Mexican
- Pastry shops
- Vegan
- Wine Restaurant
- Ανατολίτικη
- Βραζιλιάνικη
- Γαλλική
- Γιαπωνέζικη
- Διεθνής
- Ελληνική δημιουργική & σύγχρονη
- Ελληνική κλασική
- Εξοχικά
- Ινδική
- Ισπανική
- Ιταλική
- Κινέζικη
- Κρέας
- Κρητική
- Λιβανέζικη
- Μεζεδοπωλεία
- Μεσογειακή
- Παγωτά/ γλυκά
- Περσική
- Πολυσυλλεκτική
- Ρώσικη
- Σουβλάκι Grill
- Ταβέρνες
- Ταβέρνες με μουσική
- Τοπικές κουζίνες
- Τσέχικη
- Ψάρι
- Άγ. Ανάργυροι
- Αγ. Βαρβάρα
- Άγ. Δημήτριος
- Άγ. Ελευθέριος
- Αγ. Παρασκευή
- Άγ. Στέφανος
- Αγ. Σώστης
- Αθήνα
- Αιγάλεω
- Αίγινα
- Ακρόπολη
- Άλιμος
- Αμπελόκηποι
- Άνοιξη
- Άνω Λιόσια
- Αργυρούπολη
- Αρτέμιδα
- Άρτεμις
- Ασπρόπυργος
- Αττική
- Αφίδνες
- Αχαρνές
- Βάρη
- Βάρκιζα
- Βαρυμπόμπη
- Βόρεια Προάστια
- Βοτανικός
- Βούλα
- Βουλιαγμένη
- Βριλήσσια
- Βύρωνας
- Γαλάτσι
- Γέρακας
- Γκάζι
- Γκύζη
- Γλυκά Νερά
- Γλυφάδα
- Γουδί
- Δάφνη
- Δήλεσι
- Δραπετσώνα
- Δροσιά
- Δυτικά Προάστια
- Εκάλη
- Εκτός Αττικής
- Ελευσίνα
- Ελληνικό
- Ελληνορώσων
- Εξάρχεια
- Επίδαυρος
- Ζωγράφου
- Ηλιούπολη
- Ηράκλειο
- Θεσσαλονίκη
- Θησείο
- Θρακομακεδόνες
- Ίλιον
- Ιλίσια
- Ιωάννινα
- Καβούρι
- Καισαριανή
- Καλαμάκι
- Καλαμάτα
- Κάλαμος
- Καλλιθέα
- Καλύβια
- Καματερό
- Κάντζα
- Κέντρο
- Κερατσίνι
- Κηφισιά
- Κολωνάκι
- Κολωνός
- Κορυδαλλός
- Κορωπί
- Κουκάκι
- Κρυονέρι
- Κυψέλη
- Λαγονήσι
- Λαμπρινή
- Λαύριο
- Λουτράκι
- Λυκόβρυση
- Μακρυγιάννη
- Μαλακάσα
- Μαραθώνας
- Μαρκόπουλο
- Μαρούσι
- Μάτι
- Μέγαρα
- Μελίσσια
- Μενίδι
- Μεταμόρφωση
- Μεταξουργείο
- Μετς
- Μοναστηράκι
- Μοσχάτο
- Μπουρνάζι
- Ν. Κόσμος
- Ν. Φάληρο
- Ν. Ψυχικό
- Ναύπλιο
- Νέα Ερυθραία
- Νέα Ιωνία
- Νέα Μάκρη
- Νέα Σμύρνη
- Νέα Φιλαδέλφεια
- Νέα Φιλοθέη
- Νέα Χαλκηδόνα
- Νίκαια
- Νότια Προάστια
- Ξυλόκαστρο
- Ομόνοια
- Π. Άρεως
- Π. Φάληρο
- Παγκράτι
- Παιανία
- Παλαιά Φωκαία
- Παλλήνη
- Πανόρμου
- Παπάγου
- Πατήσια
- Πατησίων
- Πάτρα
- Πειραιάς
- Πειραιάς & Περίχωρα
- Πεντέλη
- Πέραμα
- Περιστέρι
- Πετράλωνα
- Πετρούπολη
- Πεύκη
- Πικέρμι
- Πλ. Αμερικής
- Πλ. Αττικής
- Πλ. Βικτωρίας
- Πλάκα
- Πολιτεία
- Πολύγωνο
- Πόρτο Ράφτη
- Πόρτο Χέλι
- Ραφήνα
- Ρέντη
- Ρουφ
- Σαλαμίνα
- Σαρωνίδα
- Σεπόλια
- Σούνιο
- Σπάτα
- Σταμάτα
- Σύνταγμα
- Σχοινιάς
- Ταύρος
- Υμηττός
- Υπόλοιπη Αττική
- Φάληρο
- Φιλοθέη
- Φιξ
- Χαϊδάρι
- Χαλάνδρι
- Χαλκίδα
- Χασιά
- Χίος
- Χολαργός
- Ψυρρή
- Ψυχικό
- Ωρωπός
To Mailo’s σερβίρει καθημερινά ολόφρεσκα ζυμαρικά σε τρία είδη (rigatoni, casarecce και campanelle) που παράγονται μπροστά σου από βιολογικό σιμιγδάλι και νερό. Ύστερα συνδυάζονται με 10 διαφορετικές signature σάλτσες για να δώσουν άλλη γεύση στις βόλτες σου!
2106844055
ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ
Σε ένα πανέμορφο κτίριο του Μεσοπολέμου, εκεί όπου στεγάζεται το εμβληματικό V1935 luxury apartments
Τέλειο στέκι για pinsa, αποκλειστικά με χειροποίητη ζύμη 48ωρης ωρίμανσης (με εκλεκτά άλευρα σίτου,
Φημισμένη και βραβευμένη πιτσαρία με 30 χρόνια ιστορίας και με την τρίτη γενιά να συνεχίζει την παρά
Παραδοσιακή τρατορία με χτιστό ξυλόφουρνο, όπου ψήνεται (φανταστική) πίτσα με ζυμάρι αργής ωρίμανσης
Τοποθετημένο στην καρδιά της Αθήνας, στο ισόγειο του ξενοδοχείου Belle Époque Suites, το Prac•sitele
Η Zeas Pizza, από το 1973 στη Νέα Σμύρνη, είναι γνωστή για τη χειροποίητη ζύµη και την υπέροχη σάλτσ
Η Gloria Gati είναι το νέο ιταλικό εστιατόριο με την υπογραφή του σεφ Γιώργου Παπακώστα στην Πλατεία
To Mailo’s σερβίρει καθημερινά ολόφρεσκα ζυμαρικά σε τρία είδη (rigatoni, casarecce και campanelle)
Πίτσες με ζυμάρι ωρίμανσης 48 ωρών, χειροποίητα ζυμαρικά, ιταλικά κρασιά και το καλύτερο τιραμισού τ
Το ιταλικό εστιατόριο που στον έναν χρόνο της λειτουργίας του έχει αποκτήσει φανατικούς φίλους, με τ
Σε αυτή τη χαριτωμένη γειτονιά του Παγκρατίου η πίτσα τιάχνεται µε ζυµάρι που ωριµάζει για 48 ολόκλη