

Πολυσυζητημένο πριν καν ανοίξει, το καινούργιο απόκτημα των Νίκου Μπάκουλη, Βασίλη Κυρίτση και Δημήτρη Νταφόπουλου (The Clumsies και Three Cents αντίστοιχα), στήθηκε στα Κάτω Πετράλωνα με φιλοδοξία να ανοίξει νέους δρόμους στον κόσμο της εστίασης και των μπαρ. Κρασιά όχι από σταφύλι αλλά από άλλα φρούτα, μπίρες νομαδικής ζυθυποίησης, επιλεγμένα πιάτα από τον Παύλο Κυριάκη, ιδιαίτερα ψωμιά. Από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ.
Line Athens: Ο Νίκος Μπάκουλης μιλάει για το μπαρ, τα ιδιαίτερα κρασιά από φρούτα, τις αλκοολικές ζυμώσεις, το σχέδιο της βιωσιμότητας και το Zero Waste
Διάβασε την κριτική2103421311