Αν οι δεκαετίες του ’80, του ’90 και του ’00 είναι χαραγμένες στη μνήμη σου, τότε το all day Lazy Du
- CITY GUIDE
- PODCAST
-
16°
Η σεφ Μαριάννα Μπόικου και η τεχνολόγος τροφίμων Κυριακή Αγρίτη είναι τα κορίτσια που βρίσκονται πίσω από το “Six Seasons Kitchen”, το νέο στέκι του Χαλανδρίου. Το μενού εμπνέεται από την εποχικότητα και βασίζεται αποκλειστικά σε αυτήν. Αλλάζει 6 φορές τον χρόνο και φέρνει στο τραπέζι μας τη φρεσκάδα των ωραίων εποχιακών προϊόντων. Καθώς η Μαριάννα σπούδασε μαγειρική στη Νέα Υόρκη, δηλώνει επηρεασμένη από τη νέα αμερικάνικη κουζίνα, πράγμα που σημαίνει ότι τα πιάτα της έχουν να προτείνουν κάτι διαφορετικό, κάτι θρεπτικό και νόστιμο, με μια ροπή προς τον υγιεινό τρόπο ζωής (χωρίς όμως τις υπερβολές του), κι εννοείται πάντα με τις καλύτερες εποχιακές πρώτες ύλες.
ΚΡΙΤΙΚΗ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟΥ
- Κατερίνα Βνάτσιου
- 22.01.2021, 14:57
Το Six Seasons Kitchen μόλις άνοιξε στο Χαλάνδρι και το μενού του βασίζεται στα εποχιακά υλικά
Διάβασε την κριτική2114180585