Εμφάνιση φίλτρων
Εστιατόρια
Περιοχή
Ψαρι

Παπαλίνα

Λειτουργία: Ανοικτό ως αργά
Παπαλίνα

Στα σύνορα Κουκακίου-Πετραλώνων, σε μια όμορφη και ήσυχη πλατεΐτσα από τον Κυριάκο Γιαλεζόγλου (από το πασίγνωστο Θεραπευτήριο). Πρωταγωνίστρια την (πεντάφρεσκη) σαρδέλα, από κοντά και όλα τα θαλασσινά που αγαπάμε όλοι. Όμορφα να κάθεσαι μέσα στις πρασινάδες της πλατείας με μεγάλη παρέα ώστε να δοκιμάσεις όλα τα καλά του πλούσιου καταλόγου.

Πραμάντων 20

2109246733

ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ

Λιόγερμα
Λιόγερμα

Αυθεντικές γεύσεις από τη Μονεμβασιά στο Παλαιό Φάληρο

Μαριδάκι
Μαριδάκι - Αίγινα

Ιστορικό εστιατόριο στην Αίγινα, που πρόσφατα ανακαινίστηκε, εκσυγχρονίστηκε και πλέον σερβίρει φρέσ

Psaromezedes: Τα καλύτερα της θάλασσας στο πιάτο σου
Psaromezedes

Comfort Seafood εστιατόριο στο Μοσχάτο, φτιαγμένο με αφοσίωση και αγάπη από τους γκουρού των θαλασσινών μεζέδων

 Manu: Δημιουργική,  μοντέρνα ψαροφαγία
Manu Athens

Ένα zero-waste εστιατόριο ψαριών και θαλασσινών στον Κεραμεικό

Γλυκάνισος
Γλυκάνισος

Εδώ θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε ολόφρεσκα ψάρια και θαλασσινά, μαγειρεμένα με μεράκι, συνδυασμένα μ

Polpo: Μια όαση θαλασσινών απέναντι από τη Λαχαναγορά του Ρέντη
Polpo Athens

Φρέσκα ψάρια και θαλασσινά απέναντι από τη Λαχαναγορά του Ρέντη

Marea Sea Spirit
Marea Sea Spirit

Τα αδέρφια Σωτηρούδη συνεργάστηκαν με τον Θεόκτιστο Σαρασίδη σε αυτό το επιτυχημένο εγχείρημα και πρ

Ταβέρνα ο Άρης
Ταβέρνα ο Άρης

Παραδοσιακή, οικογενειακή ταβέρνα που εδώ και 25 χρόνια σερβίρει καθημερινά φρέσκους ψαρομεζέδες, ψά

Στοά των Αθανάτων
Στοά των Αθανάτων

Ωραία ατμόσφαιρα, φιλικό κλίμα πάντα ζωντανό και μαζί χαλαρό. Εδώ θα βρεις πεντανόστιμα ορεκτικά και

Casta Diva
Casta Diva

Κομψό, όσο και «ζεστό» εστιατόριο όπου θα δοκιμάσεις την πιο φίνα στιγμή της κλασικής νέο-ψαροφαγίας

Μπόμπαινα
Μπόμπαινα

Αγαπηµένο στέκι ψαροφαγίας στην Καισαριανή όπου θα δοκιμάσεις δηµιουργίες µε εξαιρετική πρώτη ύλη απ

Η Άνοιξη
Η Άνοιξη

Φρέσκο ψάρι –το 95% του µενού αποτελείται από θαλασσινά– και χειροποίητες γεύσεις από τα χεράκια της

Nemo team
Nemo team

Μία οικογενειακή επιχείρηση που ξεκίνησε το 2014 από το Περιστέρι και σήμερα έχει επεκταθεί στις γει

Ακρωτήρι
Ακρωτήρι

Από το 2006, όταν και άνοιξε, μέχρι σήμερα φημίζεται για το φρέσκο ψάρι του. Καθισμένος μπροστά στο