Χειροποίητα σουβλάκια, εκλεκτές κοπές, πληθωρικά burgers, όλα με ποιοτικό και καλοψημένο κρέας στα κ
![Milioni Meat & Grill Milioni Meat & Grill](/images/272x272/3/jpg/files/2024-06-04/milioni4.jpg)
To οδοιπορικό στον Αμερικάνικο Νότο και το ταξίδι των 6 εβδομάδων και 21.000 χιλιομέτρων σε 39 πολιτείες, άναψε την σπίθα της έμπνευσης στον Διονύση, τον Κωστή και την Παυλίνα. Οι οποίοι μαζί με την σεφ Έλενα Καπέρδα αποτυπώνουν στο Fine Mess το αυθεντικό Texas barbecue -τα χειροποίητα καπνιστήρια ξεκινούν από τις 7 το πρωί-, μεταμορφώνοντάς το σε fancy γαστρονομική εμπειρία χωρίς να χάνει από τον άνετο, φιλικό του χαρακτήρα. Στον φωτεινό και minimal χώρο μπορεί κάποιος να κάνει ένα διάλειμμα από τη δουλειά για lunch, ενώ το βράδυ οι προτάσεις αποκτούν πιο γαστρονομικό χαρακτήρα. Τα πάντα είναι χειροποίητα, η λίστα κρασιών επικεντρώνεται σε ετικέτες του Νέου Κόσμου που συνοδεύουν αρμονικά την χαρακτηριστική γεύση του BBQ, η ζωντανή μπάρα προσφέρει signature cocktails, καταπληκτικά bourbons αλλά και νόστιμους, «εύκολους» τσιμπητούς μεζέδες. Τώρα που ο καιρός ζεσταίνει, το Fine Mess αξιοποιεί τη μεγάλη «βεράντα» πάνω στον πολυσύχναστο δρόμο.
2111155725
Χειροποίητα σουβλάκια, εκλεκτές κοπές, πληθωρικά burgers, όλα με ποιοτικό και καλοψημένο κρέας στα κ
Το Street Steaks & More ανήκει στην αγαπηµένη οικογένεια του Street (βλέπε Street Σουβλάκι & Street
Τρίτη-Παρασκευή 13:00-12:00, Σάββατο 12:30-12:00, Κυριακή 12:30-20:00, Δευτέρα κλειστά (πλην αργιών)
Πραγµατικά, πρέπει να είναι πολύ λίγοι οι λάτρεις του καλού κρέατος που δεν έχουν επισκεφθεί έστω κα
Στο Έμπα στο Ψητό θα βρεις ανάρπαστα ψητά της ώρας, χορταστικές μερίδες, ορεκτικά, πλούσιες σαλάτες
Οικογενειακή ταβέρνα από το 1970 με έμφαση στο ποιοτικό κρέας, ελληνικής και αμερικανικής προέλευσης
Ένα αυθεντικά αμερικάνικο εστιατόριο με ζεστή ατμόσφαιρα και πλουσιοπάροχο μενού. Ξεχωριστές κοπές κ
Το La Meat Maison άνοιξε ο Christian El Helou μαζί με τον Λιβανέζο συνέταιρό του, ενώ την αρχιτεκτον
Ο Βαγγέλης Τσιμένης δημιουργεί ευφάνταστες συνταγές που συνδυάζουν το κρέας και το ψάρι στο ίδιο πιά
Ανοίγει από τις 8 το πρωί σαν κανονικό κρεοπωλείο και το μεσημέρι ξεκινάει η κουζίνα που συνεχίζει μ
Ο Ηλίας Σκουλάς, με σύμμαχο τα εξαιρετικά κρέατα της ελληνικής εταιρείας Carnicero προτείνει πληθωρι