Μοναδικό εστιατόριο στο Ξυλόκαστρο, ακριβώς πάνω στη θάλασσα, ανοιχτό από το πρωί μέχρι το βράδυ.
![Pavilion Pavilion](/images/272x272/3/jpg/files/2024-07-03/pavilion2.jpg)
Με καινοτόμο concept στο οποίο έχουν αναφερθεί κορυφαία γαστρονομικά και ταξιδιωτικά μέσα του κόσμου (New York Times, Saveur, National Geographic, BBC, Olive Magazine κ.ά.), έχει να παρουσιάσει ένα εξαιρετικό menu διά χειρός Δημήτρη Κοπαράνη. Φρεσκοψημένα bagels, pancakes, βάφλες, αυγά μαγειρεμένα με διάφορους τρόπους, πεϊνιρλί με λιωμένο κασέρι και κεφτεδάκια, breakfast pizza με αυγά και αβοκάντο, είναι μερικές από τις επιλογές του εμπνευσμένου street food menu, στο οποίο συγκαταλέγεται και το θρυλικό bougatsan, το κρουασάν με τη μυρωδάτη κρέμα μπουγάτσας που έγινε food viral. Ο Γιάννης Κοροβέσης, μία από τις ηγετικές μορφές των cocktail bars, υπογράφει μοναδικά cocktails.
2108945361
Μοναδικό εστιατόριο στο Ξυλόκαστρο, ακριβώς πάνω στη θάλασσα, ανοιχτό από το πρωί μέχρι το βράδυ.
Ατµοσφαιρικό µπιστρό µε αυθεντική αντίκα του 19ου αιώνα πίσω από την µπάρα του, αλλά και µε εξαιρετι
Brunch, lunch αλλά και breathtaking cocktails σε περιμένουν σε αυτό το ξεχωριστό στέκι της Πανόρμου.
Cozy και δροσερό περιβάλλον, ποικιλία και ποιότητα που σίγουρα σε κερδίζουν και πρωταγωνιστής τα περ
Αγαπημένο all day στέκι στον Κορυδαλλό, ιδανικό για όλες τις ώρες της μέρας (και της νύχτας).
Η διάσωση μιας γάτας ήταν αρκετή για να εμπνεύσει την ομάδα του Miru, από την οποία πήρε μάλιστα το