Ο σεφ Τάσος Μαντής έκανε την κίνηση ματ ανοίγοντας το δικό του εστιατόριο
![_ay51320.jpg _ay51320.jpg](/images/342x220/3/jpg/sites/default/files/article/2022/02/15/_ay51320.jpg)
Resto
Soil: Earthy gastronomy στο ολοκαίνουργιο ρεστό του Τάσου Μαντή
Ο σεφ Τάσος Μαντής έκανε την κίνηση ματ ανοίγοντας το δικό του εστιατόριο
Φοβερός καφές, brunch και λιχουδιές σε ανέμελη αυλή
Μπορεί να άλλαξε χέρια όμως ακόμη αγαπά τις κλασικές γαλλικές γεύσεις
Νόστιμη μοντέρνα κουζίνα από τον Παναγιώτη Γιακαλή και τον Βαγγέλη Δαγδελένη
Και άνοιξε στο κέντρο, στην πλατεία Αγίας Ειρήνης!
Εξωτική και πεντανόστιμη κουζίνα, δροσερά cocktails και ο αισθησιασμός της Λατινικής Αμερικής κάτω από τη σκιά της Ακρόπολης
Ατμόσφαιρα παλιάς Αθήνας, δροσιά ελληνικού νησιού και οι νοστιμότερες τηγανιτές πατάτες
Στο Περιστέρι υπάρχει ένα μαγαζί όπου το κέικ σερβίρεται σε μορφή… κρέμας!
Καινούργιο μπεργκεράδικο στο Κολωνάκι με την υπογραφή του Μιχάλη Νουρλόγλου