Εμφάνιση φίλτρων

Πάσχος Μανδραβέλης, Τα έξυπνα τα λόγια τα μεγάλα

mandravelis-event-01.jpg

Τα Public και οι εκδόσεις Μεταίχμιο διοργανώνουν μια ανατρεπτική βραδιά με αφορμή το βιβλίο του Πάσχου Μανδραβέλη «Τα έξυπνα τα λόγια τα μεγάλα».

Tέσσερις επαγγελματίες του χιούμορ, ο δημοσιογράφος, ραδιοφωνικός παραγωγός Γιάννης Κολοκυθάς και οι stand up comedians Γιώργος Αγγελόπουλος, Σίλας Σεραφείμ και Γιώργος Χατζηπαύλου, μιλούν με χιούμορ για το χιούμορ...

Παρεμβαίνει με σχόλια ο Πάσχος Μανδραβέλης.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ
Ένα ασυνήθιστο λεξικό που περιλαμβάνει αποφθέγματα επωνύμων και ανωνύμων έξυπνα, ανατρεπτικά και γεμάτα χιούμορ. Κατανεμημένα σε μικρές θεματικές ενότητες, αγγίζει θέματα που μας απασχολούν όλους. Αγάπη, διαζύγιο, δημοκρατία, έρωτας, θάρρος, έννοιες περίπλοκες και πολυεπίπεδες ερμηνεύονται μέσα από έξυπνες και ευρηματικές φράσεις. Γιατί όταν προσεγγίζουμε τη ζωή με χιούμορ, αποκτά ανατρεπτικό χαρακτήρα.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΣΧΟ ΜΑΝΔΡΑΒΕΛΗ
Ο Πάσχος Μανδραβέλης γεννήθηκε στην Κοζάνη το 1963. Σπούδασε οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αθηνών και έκανε media studies στο New School της Νέας Υόρκης. Εργάζεται ως αρθρογράφος στην εφημερίδα Η Καθημερινή. Μεταξύ άλλων έχει εκδώσει τα βιβλία Ασκήσεις φιλελευθερισμού, Κρίση και Ακρισία.