Εμφάνιση φίλτρων

80 χρόνια πριν / μετά

Vanessa Kisuule © Jon Aitken

Στο πλαίσιο του εορτασμού των 80 χρόνων του British Council στην Ελλάδα και της Βρετανίας ως Τιμώμενη Χώρα στα Βραβεία Βιβλίου Public, το British Council σε συνεργασία με τα Public Βιβλιοπωλεία, προσκαλούν τη Vanessa Kisuule και την Παυλίνα Μάρβιν να ενώσουν τις φωνές τους. Η βραβευμένη ποιήτρια και performer από το Bristol και μια από τις πιο ενδιαφέρουσες φωνές της νέας γενιάς στην Αθήνα, θα διερευνήσουν το ιδιωτικό και το δημόσιο αφήγημα 80 χρόνια πριν και 80 χρόνια μετά μέσα από την ποίηση και τις λέξεις που συνθέτουν το σώμα της δουλειάς τους.

Τι βλέπει μια ποιήτρια-performer στο παρελθόν της Ελλάδας, της Βρετανίας και στον υπόλοιπο κόσμο; Και τί μπορεί να αποκαλύπτουν τα ευρήματα μιας ποιητικής αρχαιολογίας του μέλλοντος για τη ζωή, τη φύση και τον πολιτισμό σε 80 χρόνια από τώρα; Οι δύο ποιήτριες θα συνθέσουν μία performance με αυτά τα ερωτήματα στο επίκεντρο, εμπλουτισμένη από την in situ συνάντησή τους στην Αθήνα.

Την εκδήλωση θα συντονίσει ο ποιητής και κριτικός Παναγιώτης Ιωαννίδης.

Μετά την εκδήλωση, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να συνομιλήσει με τους συγγραφείς και να μοιραστεί μαζί τους ένα ποτήρι κρασί.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Vanessa Kisuule © Jon Aitken
80 χρόνια πριν / μετά
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Είσοδος ελεύθερη. Στη Βιβλιοθήκη Penrose