Εμφάνιση φίλτρων

Τεκμηριωμένη Πολιτική Υγείας στην Ελλάδα - Είναι εφικτή;

Τεκμηριωμένη Πολιτική Υγείας στην Ελλάδα

Οι εκδόσεις Παπαζήση και η Αλυσίδα Πολιτισμού IANOS, με αφορμή την έκδοση του βιβλίου του Κυριάκου Σουλιώτη, «Τεκμηριωμένη Πολιτική Υγείας. Μια πρόταση για την Ελλάδα», διοργανώνουν τη συζήτηση με θέμα: «Τεκμηριωμένη Πολιτική Υγείας στην Ελλάδα - Είναι εφικτή;».

Θα μιλήσουν οι:

  1. Γιάννης Μπολέτης, καθ. Νεφρολογίας στην Ιατρική Σχολή του ΕΚΠΑ
  2. Ξενοφών Κοντιάδης, καθ. Δημοσίου Δικαίου και Δικαίου Κοινωνικής Ασφάλειας στο Πάντειο Πανεπιστήμιο-πρόεδρος του Κέντρου Ευρωπαϊκού Συνταγματικού Δικαίου
  3. Πάρις Κοσμίδης, διευθ. Παθολογικής - Ογκολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου ΥΓΕΙΑ
  4. Γιώργος Καλαμίτσης, πρόεδρος της Επιτροπής Ελέγχου Προστασίας των Δικαιωμάτων των Ληπτών Υπηρεσιών Υγείας-πρόεδρος του Συλλόγου Ασθενών Ήπατος Ελλάδος «Προμηθέας»
  5. Κυριάκος Σουλιώτης, αν. καθ. Πολιτικής Υγείας στο Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου-αν. διευθ. του LSE Enterprise - Ομάδα Έρευνας Τεχνολογιών Υγείας


Τη συζήτηση θα συντονίσει η Εύη Χατζηανδρέου ιατρός-δρ. Δημόσιας Υγείας Πανεπιστημίου Harvard.

Λίγα λόγια για το βιβλίο
Ο παρών τόμος επιχειρεί να παρουσιάσει μια κατά το δυνατόν τεκμηριωμένη πρόταση πολιτικής υγείας για την Ελλάδα, η οποία εξειδικεύεται σε κρίσιμους τομείς ρύθμισης του συστήματος υγείας. Αξιοποιώντας τα διαθέσιμα ερευνητικά ευρήματα, αποσκοπεί στο να καταθέσει στον σχετικό διάλογο ένα "lug and play" σχέδιο μεταρρύθμισης του υγειονομικού τομέα, το οποίο διέπεται από μία σειρά αρχές.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ