Εμφάνιση φίλτρων

Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Το μυστικό του δράκου

Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Το μυστικό του δράκου

Οι εκδόσεις Ζήτη και ο Παιδικός ΙANOS παρουσιάζουν το παραμύθι του Κωνσταντίνου Αντωνόπουλου, «Το μυστικό του δράκου», σε εικονογράφηση Αλέξη Φραγκούλη.

Θα συνοδεύσει με ζωντανή μουσική ο Θωμάς Αντωνόπουλος.

Λίγα λόγια για την εκδήλωση

Πολύχρωμα σκηνικά, διαδραστική αφήγηση και ατομικές χειροτεχνίες περιμένουν μικρούς και μεγάλους για να τους ταξιδέψουν σε μέρη όπου το αδύνατο γίνεται δυνατό, ώστε να ανακαλύψουν όλοι μαζί ένα καλά κρυμμένο μυστικό. Η αφήγηση του παραμυθιού θα γίνει από τον ίδιο το συγγραφέα με τη συμμετοχή των παιδιών, ενώ ο Αλέξης Φραγκούλης θα αποδώσει με πρωτότυπο τρόπο σκηνές από την ιστορία. Την παρουσίαση θα «ντύσει» μουσικά ο Θωμάς Αντωνόπουλος με τους ήχους των κρουστών του.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μια φορά κι έναν καιρό, στη μέση ενός καταπράσινου δάσους, υπήρχε ένα μικρό χωριό, όμορφο σαν από παραμύθι. Η ζωή σε αυτό κυλούσε ήρεμα, μέχρι τη μέρα που έκανε την εμφάνισή του ένας πανίσχυρος δράκος, ζητώντας από τους κατοίκους να του προσφέρουν το πολυτιμότερο πράγμα στον κόσμο και δίνοντάς τους τρεις μέρες διορία. Εάν τα κατάφερναν, θα έφευγε για πάντα μακριά. Εάν όμως όχι, τότε θα κατέστρεφε το χωριό απ’ άκρη σ’ άκρη. Ποιος άραγε θα είχε το θάρρος να αναμετρηθεί μαζί του και να σώσει το χωριό;  Ίσως τελικά η λύση στον δύσκολο γρίφο του δράκου να βρίσκεται εκεί που δεν την προσδοκά κανείς...

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Το μυστικό του δράκου
Κωνσταντίνος Αντωνόπουλος, Το μυστικό του δράκου
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Είσοδος ελεύθερη. Για παιδιά από 4 ετών και άνω.