Εμφάνιση φίλτρων

Τα βιβλία της συμμορίας των comics

030619_siderhs.jpg

Οι εκδόσεις Μιχάλη Σιδέρη παρουσιάζουν στον ΙΑΝΟ τα βιβλία της συμμορίας των comics «Το νησί της Τρέλας» του Γιώργου Μελισσαρόπουλου, «Ντετέκτιβ Άστραλ» του Νικόλα Στεφαδούρου και «Μαντλίν» της Αρινέλα Κοτσίκο.

Τα comics θα παρουσιάσουν οι δημιουργοί τους και ο καλλιτεχνικός επιμελητής τους Γιάννης Πεντζούρης.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο IANOS Café (Σταδίου 24) και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Λίγα λόγια για τα βιβλία

«Μαντλίν. Η γενναία πριγκίπισσα»
Στο μακρινό και όμορφο βασίλειο της Λόρεον, ζούσε η Μαντλίν, κόρη του βασιλιά Τζόν. Μια γενναία και ατρόμητη πριγκίπισσα, που είχε την κάρδια ενός πολεμιστή. Όνειρο της από παιδί ήταν να γίνει ο «πιο γενναίος πολεμιστής του κόσμου» όπως της είχε διηγηθεί σε μια ιστορία ο πατέρας της, και μια μέρα να πολεμήσει στους αγώνες για την διαδοχή του θρόνου. Όμως κανένας δεν θα επέτρεπε σε μια κοπέλα να αγωνιστεί. Με την βοήθεια του πιστού της φίλου, Ρόνυ, αποφασίζει να αλλάξει την γνώμη του πάτερα της και των υπολοίπων, και να τους αποδείξει πως δεν μετρά το φύλο αλλά το θάρρος και η τόλμη να κυνηγάς τα όνειρα σου.

«Το νησί της Τρέλας»
Όλα φαίνονται να κυλάνε ήρεμα στο νησί της Τζαμάουα, μέχρι που μια ομάδα άγριων πειρατών κάνει την εμφάνισή της αναστατώνοντας όλα τα ζώα της παραλίας. Η έξυπνη Καλαμαρένια, ο γενναίος Μπανανέος και το μικρό Χταποδίνι θα ζητήσουν τη συμβουλή του σοφού Ναυαγογέροντα για να αντιμετωπίσουν τον πειρατή Πρασογένη και τους παπαγάλους του. Θα τα καταφέρουν; Ποιος είναι άραγε ο αινιγματικός Σαγονιάρης; Μια περίεργη περιπέτεια ξεκινά για τους τρεις φίλους, γεμάτη χιούμορ και απρόβλεπτες καταστάσεις.

«Ντετέκτιβ Άστραλ»
«Ημερολόγιο Αστρομπανάνας, καταχώρηση #3438. Κάπου πέρα πολύ μακριά στα πέρατα ενός τεράστιου και αφιλόξενου Γαλαξία ο διασημότερος Ντετέκτιβ του Σύμπαντος, ο ένας και μοναδικός Άστραλ, αναλαμβάνει τη δύσκολη αποστολή να μεταφέρει ένα άκρως επικίνδυνο πακέτο μέχρι τον Πλανήτη με τους Μικροξερόλες. Τα μοναδικά πλάσματα στον κόσμο που γνωρίζουν πως να το εξουδετερώσουν! Θα καταφέρει άραγε ο δαιμόνιος Ντετέκτιβ μαζί με το πιστό του πλήρωμα, Ρέηα και Γκρέητο,να ολοκληρώσει θριαμβευτικά ακόμα μία επιτυχημένη αποστολή;» …αναρωτιέται γράφοντας την τελευταία καταχώρηση στο ημερολόγιο του σκάφους του ο… χειρότερος Ντετέκτιβ του διαστήματος.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

030619_siderhs.jpg
Τα βιβλία της συμμορίας των comics
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Είσοδος ελεύθερη. Για παιδιά από 7 ετών και άνω