Εμφάνιση φίλτρων

Οι «Απρόβλεπτες Συναντήσεις» φιλοξενούν την κωμικό Κατερίνα Βρανά

Κατερίνα Βρανά

Οι «Απρόβλεπτες Συναντήσεις» στο Cafe του ΙΑΝΟΥ φιλοξενούν την κωμικό Κατερίνα Βρανά, σε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, μετά τις εξαιρετικά επιτυχημένες πρόσφατες εμφανίσεις της στην Αθήνα.

Η καλλιτέχνιδα την οποία το CNN έχει κατατάξει στη λίστα με τις δεκατρείς καλύτερες γυναίκες κωμικούς παγκοσμίως, θα μιλήσει στη Μαργαρίτα Πουρνάρα για τη ζωή της, αλλά και τον θαρραλέο τρόπο που αντιμετωπίζει τα προβλήματα υγείας της.

Το κοινό έχει τη δυνατότητα να υποβάλλει τις ερωτήσεις του στο magazine@ianos.gr και όλες θα αναμεταδίδονται ζωντανά από το ianos.gr

Λίγα λόγια για την Κατερίνα Βρανά

Έχει γεννηθεί και μεγαλώσει στην Αθήνα, έχει σπουδάσει υποκριτική στο Λονδίνο και είναι stand up comedian.. Έχει συμμετάσχει σε πολλά stand up comedian shows σε Ελλάδα, Αγγλία, Αυστραλία και Αμερική. Το CNN την έχει κατατάξει στη λίστα με τις δεκατρείς καλύτερες γυναίκες κωμικούς παγκοσμίως. Πήρε μέρος στον παγκόσμιο διαγωνισμό κωμωδίας του Laugh Factory το Δεκέμβριο του 2016 και κατάφερε να φτάσει στους τελικούς ανάμεσα σε πέντε ακόμα υποψηφίους. Είδωλό της είναι η Miss Piggy απο το Muppet Show, αγαπάει τις ντομάτες και τις αλμυρές γεύσεις, τα φλαμίνγκο καθώς και την επικοινωνία μέσω τηλεφώνου.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Κατερίνα Βρανά
Οι «Απρόβλεπτες Συναντήσεις» φιλοξενούν την κωμικό Κατερίνα Βρανά
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Είσοδος ελεύθερη. Η εκδήλωση θα προβάλλεται ζωντανά και στο ianos.gr