Εμφάνιση φίλτρων

Γονείς σε διαμάχη

df4db511-86be-4806-9e73-abaf96dedb22_6.jpg

Ο Απρίλιος είναι αφιερωμένος στους γονείς και το Public μέσα από σεμινάρια και συζητήσεις, σε συνεργασία με ψυχολόγους, θεραπευτές και sites όπως το workingmoms.gr και το infokids.gr, θα βοηθήσει να λύσουν τις απορίες και να ηρεμήσουν τις ανησυχίες των γονιών.


Το Public και οι εκδόσεις Κλειδάριθμος διοργανώνουν σεμινάριο με θέμα «Γονείς σε διαμάχη». Προστατέψτε το παιδί σας από την αποξένωση και ανοίξτε δίαυλο επικοινωνίας. Μετά από ένα επώδυνο διαζύγιο, είναι πιθανό η σχέση σας με τα παιδιά να δοκιμαστεί –ειδικά αν απέναντί σας έχετε έναν… τοξικό πρώην σύντροφο που σας κακολογεί, σας κατηγορεί για όλα, ή επιχειρεί να σας «αντικαταστήσει» φέρνοντας ένα νέο πρόσωπο στη ζωή τους. Τα παιδιά μπορεί να βιώσουν σύγχυση, αντικρουόμενα συναισθήματα, θυμό, αγωνία, κατάθλιψη –κι εσείς να νιώσετε εντελώς ανίσχυροι. Με αυτόν τον πρακτικό οδηγό θα μάθετε ποιοι είναι οι καλύτεροι τρόποι για να προστατεύσετε τα παιδιά σας από επώδυνες συγκρούσεις, πώς να αποφύγετε το σύνδρομο της γονικής αποξένωσης και πώς να τους μιλήσετε εμπνέοντάς τους ειλικρίνεια και εμπιστοσύνη.

Για το θέμα αυτό θα βρίσκονται εκεί η Χρυσαυγή Ατσιδάκου, δικηγόρος που προωθεί τις εναλλακτικές και εξωδικαστικές μεθόδους επίλυσης των διαφορών και η Αγγελική Καβαλλιεράτου, ψυχολόγος, ειδικευόμενη οικογενειακή συστημική ψυχοθεραπεύτρια.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

df4db511-86be-4806-9e73-abaf96dedb22_6.jpg
Γονείς σε διαμάχη
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Είσοδος ελεύθερη