Εμφάνιση φίλτρων

Ο Sebastian Fitzek στην Αθήνα για την παρουσίαση του «Μίμικ»

Ο Sebastian Fitzek στην Αθήνα για την παρουσίαση του «Μίμικ»

Τα Public και οι εκδόσεις Διόπτρα παρουσιάζουν το νέο βιβλίο του Sebastian Fitzek «Μίμικ», στο Public Café Συντάγματος. Για το βιβλίο θα μιλήσει μαζί με τον συγγραφέα η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια Μαρία Ακριβού. Στην εκδήλωση θα υπάρχει διαδοχική διερμηνεία από τον συγγραφέα και μεταφραστή Βαγγέλη Γιαννίση.

Sebastian Fitzek - «Μίμικ»: Λίγα λόγια για το βιβλίο

Τι κάνεις όταν δεν μπορείς να εμπιστευτείς ούτε τον ίδιο σου τον εαυτό;

ΕΡΧΕΤΑΙ. Πιο καθηλωτικός από ποτέ. Στο νέο θρίλερ του Sebastian Fitzek ένας δολοφόνος παραμονεύει, και εσύ δεν μπορείς να εμπιστευτείς κανέναν! Ο Fitzek γνωρίζει πολύ καλά την τέχνη του να γράφει εθιστικά ψυχολογικά θρίλερ. Οι ανατρεπτικές ιδέες, οι γλαφυρές περιγραφές του, η καταβύθιση στα πιο σκοτεινά σημεία της ανθρώπινης ψυχής, είναι μερικά από αυτά τα στοιχεία που δεν μας επιτρέπουν να αφήσουμε στην άκρη τα βιβλία του αν δεν τα τελειώσουμε μέσα σε μισή μέρα. Και το Μίμικ δεν αποτελεί εξαίρεση.

Sebastian Fitzek - Λίγα λόγια για τον συγγραφέα

Ο Sebastian Fitzek γεννήθηκε το 1971 και είναι ο πιο επιτυχημένος συγγραφέας ψυχολογικών θρίλερ στη Γερμανία. Το πρώτο του μυθιστόρημα, Η θεραπεία κυκλοφόρησε το 2006 κι έγινε αμέσως best seller. Έκτοτε τα βιβλία του έχουν μεταφραστεί σε 24 γλώσσες κι έχουν διασκευαστεί για τον κινηματογράφο και το θέατρο. Ο Sebastian Fitzek ζει με την οικογένειά του στο Βερολίνο. Από τις εκδόσεις Διόπτρα κυκλοφορούν τα βιβλία του: Το δέμα (Βραβείο Κοινού στα Βραβεία Public 2019 για το Καλύτερο Μεταφρασμένο Μυθιστόρημα), Η θεραπεία, Η θέση 7Α, Το πείραμα, Ο τρόφιμος, Πείραμα μνήμης, Τα ψάρια που σκαρφαλώνουν στα δέντρα, Ο αναλφάβητος, Μάτια I: Ο Συλλέκτης, Μάτια ΙΙ: Ο Κυνηγός και Το τελεσίγραφο. (Πηγή: "Εκδόσεις Διόπτρα", 2023)