Εμφάνιση φίλτρων

Η Τασούλα Επτακοίλη συνομιλεί με τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και τον Θέμη Καραμουρατίδη

themis_gerasimos.jpg

Η Τασούλα Επτακοίλη συνομιλεί με τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο και τον Θέμη Καραμουρατίδη. Μία συζήτηση για τη μουσική και τη ζωή.

Ο στιχουργός-συγγραφέας Γεράσιμος Ευαγγελάτος και ο συνθέτης Θέμης Καραμουρατίδης θα «συστήσουν» στη δημοσιογράφο Τασούλα Επτακοίλη τους ήρωες τους, στη ζωή και στην τέχνη. Το μιούζικαλ «Απλή μετάβαση» που παίζεται στη Σκηνή «Νίκος Κούρκουλος» του Εθνικού Θεάτρου είναι μόνο η αφορμή...

Λίγα λόγια για τον Γεράσιμο Ευαγγελάτο

Είναι Έλληνας στιχουργός. Γεννήθηκε στην Αθήνα και σπούδασε Θέατρο στο Τμήμα Θεατρικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Αθηνών. Το 2004 διακρίνεται στο διαγωνισμό ανάδειξης Νέων Καλλιτεχνών της καλλιτεχνικής Εταιρίας «Μικρή Άρκτος», διευθυντής της οποίας είναι ο στιχουργός Παρασκευάς Καρασούλος. Την ίδια χρονιά συμμετέχει στο δίσκο «Δεύτερη Ακρόαση της Μικρής Άρκτου» με τα τραγούδια «Ασπιρίνη», «Μια Βροχή» και «Το Χαλί». Το 2005 κυκλοφορεί από τη Μικρή Άρκτο η πρώτη ολοκληρωμένη του δισκογραφική δουλειά σε συνεργασία με τους φίλους και συνεργάτες του, Κώστα Τσίρκα (Μουσική) και Νατάσσα Μποφίλιου (ερμηνεία). Ο δίσκος «Εκατο Μικρές Ανάσες» ξεχωρίζει και αγαπιέται από κοινό και ραδιοφωνικούς παραγωγούς, ενώ συστήνει τους τρεις νέους καλλιτέχνες σαν μια νέα πολλά υποσχόμενη παρέα στο Ελληνικό τραγούδι.

Λίγα λόγια για τον Θέμη Καραμουρατίδη

Είναι Έλληνας συνθέτης, ενορχηστρωτής και πιανίστας. Γεννήθηκε στο Πλατύ Ημαθίας το 1981 και είναι φοιτητής του τμήματος «Μέσων επικοινωνίας και πολιτισμού» στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Έχει σπουδές κλασσικού πιάνου, αρμονίας και έχει παρακολουθήσει μαθήματα φωνητικής.