Εμφάνιση φίλτρων

Αναστασία Στυλιανίδη, ΕΓΩτοτροπίες

Αναστασία Στυλιανίδη, ΕΓΩτοτροπίες

Οι Artiots και οι εκδόσεις κόκκινη κλωστή δεμένη παρουσιάζουν το παιδικό βιβλίο/CD της Αναστασίας Στυλιανίδη, «ΕΓΩτοτροπίες», σε μουσική του Γιάννη Μακρίδη και εικονογράφηση των Μιχάλη Βαλάσογλου και Μαρίας Παγκάλου. Μια ξεχωριστή συνάντηση αγαπημένων Ελλήνων ηθοποιών σε ένα μουσικοθεατρικό κόμικ για όλη την οικογένεια!

Θα συμμετέχει η χορωδία του Δημοτικού της Ελληνογαλλικής Σχολής «Saint Joseph», υπό τη διεύθυνση της Ιφιγένειας Κουρούση. Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η μουσικός-συγγραφέας Μάρω Θεοδωράκη.

Λίγα λόγια για το βιβλίο/CD και την εκδήλωση
Τι μπορεί να συμβεί όταν ο Γιάννης Ζουγανέλης, ο Γρηγόρης Βαλτινός, η Νένα Μεντή, ο Δημήτρης Κουρούμπαλης, ο Αντώνης Λουδάρος, η Ελένη Καρακάση και ο Γεράσιμος Γεννατάς συναντηθούν, με αυτήν ακριβώς τη σειρά, στις σελίδες ενός βιβλίου; Δεν μένει παρά να έρθετε στον ΙΑΝΟ για να το ανακαλύψετε! Οι ήρωες των «ΕΓΩτοτροπιών» θα είναι εκεί και θα σας περιμένουν… Ένας ακόμη καλεσμένος-έκπληξη θα αναλάβει να τους συντονίσει! Παρούσα θα είναι φυσικά και η καταπληκτική «Κοινή Γνώμη» διά στόματος JazzMatazz, καθώς και όλοι οι συντελεστές των «ΕΓΩτοτροπιών», οι οποίοι θα μιλήσουν και θα τραγουδήσουν παρέα για την περιπέτειά τους! Κεντρική ομιλήτρια θα είναι η γνωστή μουσικός και συγγραφέας Μάρω Θεοδωράκη.

Όλα ξεκίνησαν ένα χειμωνιάτικο πρωινό, όταν ο Εαυτούλης, εκείνος ο ήρωας ο αδυνατούλης που κουβαλάει όλου του κόσμου τα «Εγώ», αποφάσισε να πάει στον γιατρό! Η πλάτη του, από ευθεία, κύμα έγινε σε τρικυμία… «Ραχιαία Εγωτοτροπία»: πάθηση ψυχοσωματική! Δεν υπάρχει συνταγή, ούτε φαρμακευτική αγωγή…! Και τώρα τι; Όλα αυτά τα «Εγώ» στην πλάτη θα του μείνουν αμανάτι; Ο γιατρός θα τον γιατρέψει; Τον «Εγωισμό» θα συμμαζέψει; Η καμπούρα του θα φύγει; Έστω, να του μείνει λίγη! Του κόκκινου η ομηρία πώς μπλέκεται στην ιστορία; Τα Χριστούγεννα εκπέμπουν ΣΩΣ*! Πώς ξέβαψε ο Αϊ-Βασίλης; Πώς;;;

Ένα βιβλίο για τον «Εγωισμό»... Ή μάλλον ένα musical για τον «Εγωισμό»... Ή και τα δύο! Μια διπλή πρόκληση για όσους ψάχνουν παραμύθια που λένε όλη την αλήθεια…


Παίζουν (με σειρά εμφάνισης): Γιάννης Ζουγανέλης, Γρηγόρης Βαλτινός, Νένα Μεντή, Δημήτρης Κουρούμπαλης, Αντώνης Λουδάρος, Ελένη Καρακάση, Γεράσιμος Γεννατάς, Στέφανος Λώλος και η Κοινή Γνώμη: Παύλος Κατσιβέλης - Μαρία Βασιλοπούλου (JazzMatazz).
Σύλληψη - Συγγραφή - Σκηνοθεσία: Αναστασία Στυλιανίδη
Μουσική Σύνθεση: Γιάννης Μακρίδης
Εικονογράφηση: Μιχάλης Βαλάσογλου - Μαρία Παγκάλου

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Αναστασία Στυλιανίδη, ΕΓΩτοτροπίες
Αναστασία Στυλιανίδη, ΕΓΩτοτροπίες
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Είσοδος ελεύθερη. Για παιδιά από 6 ετών και άνω