Εμφάνιση φίλτρων

Έφη Μπαχτσεβάνα, Let's play boomwhackers

Έφη Μπαχτσεβάνα, Let's play boomwhackers

Οι εκδόσεις Κυριακίδη παρουσιάζουν το βιβλίο της Έφης Μπαχτσεβάνα "Let's play boomwhackers". Μια νέα πρωτοποριακή μέθοδος διδασκαλίας των boomwhackers σε συνδυασμό με την Αγγλική γλώσσα, με μουσικά παιχνίδια και ρυθμικές δραστηριότητες (περιέχει CD).

Για το βιβλίο θα μιλήσουν οι:

  • Νάνσυ Παπαδάτου, φιλόλογος MSc in Special Education
  • Εύη Χλώρου, εκπαιδευτικός μουσικής στην Α/θμια εκπαίδευση-μαέστρος-καθ. Μουσικής Προπαιδείας στο Εθνικό Ωδείο Ηρακλείου
  • Παναγιώτης Δημητρόπουλος, συγγραφέας παιδικών βιβλίων
  • Χριστίνα Ανυφαντή, ιδιοκτήτρια Κέντρου Ξένων Γλωσσών-σύμβουλος σπουδών στο The Study Rooms, Training Center
  • Χρήστος Ανυφαντής, ιδιοκτήτης Κέντρου Ξένων Γλωσσών ELC Anifadis


Την εκδήλωση θα συντονίσει η δημοσιογράφος-αρθρογράφος του Infokids.gr, Σίσσυ Στρέμπα.

Λίγα λόγια για το βιβλίο

Μια νέα πρωτοποριακή μέθοδος διδασκαλίας των boomwhackers σε συνδυασμό με την Αγγλική γλώσσα. 81 τραγούδια για boomwhackers και κρουστά μουσικά όργανα. Μουσικά παιχνίδια και ρυθμικές δραστηριότητες με συνοδεία CD. Τα τραγούδια του βιβλίου είναι εύκολα και μπορούν να παιχτούν από μικρούς και μεγάλους. Τα χρώματα καθιστούν το παίξιμο πανεύκολο.

Κρατάμε δύο (2) boomwhackers και για να παίξουμε το τραγούδι μας το μόνο που χρειάζεται είναι να ξέρουμε πότε και πόσες φορές θα χτυπήσουμε τα B.W. Η εκμάθηση των τραγουδιών του βιβλίου γίνεται με τη μορφή παιχνιδιού. Tα παιδιά δουλεύουν σε ομάδες και όχι μεμονωμένα. Κατανοούν και διδάσκονται μουσικές έννοιες με απλό και διασκεδαστικό τρόπο. Το βιβλίο απευθύνεται σε εκπαιδευτικούς όλων των βαθμίδων, βρεφονηπιοκόμους, νηπιαγωγούς, μουσικούς, καθηγητές Αγγλικών, εμψυχωτές (team building activities), γονείς και σε όσους θέλουν να μάθουν να παίζουν μουσική με τα boomwhackers και να τo συνδυάσουν με την εκμάθηση της Αγγλικής γλώσσας.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Έφη Μπαχτσεβάνα, Let's play boomwhackers
Έφη Μπαχτσεβάνα, Let's play boomwhackers
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Είσοδος ελεύθερη