Εμφάνιση φίλτρων

Αντρέα Δημητρίου, The Inconsolable clock

Αντρέα Δημητρίου, The Inconsolable clock

Από την ομορφιά και τη λύπη της Κύπρου έως το λιμάνι της Μελβούρνης˙ από τους πολέμους για τους φυσικούς πόρους έως το υπαρξιακό αδιέξοδο

Η ποιητική συλλογή της κυπριακής καταγωγής ελληνοαυστραλέζας ποιήτριας Αντρέας Δημητρίου, The Inconsolable clock, θα παρουσιαστεί στο καφέ Φίλιον.

Την εκδήλωση θα χαιρετίσει ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς και ο επιτετραμμένος της Πρεσβείας της Αυστραλίας Andrea Biggi.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο Κώστας Ζουράρις, Υφυπουργός Παιδείας, Πολιτειολόγος Πανεπιστήμιο Παρίσι VIII, ο Δημήτρης Κοσμόπουλος, Ποιητής, Δοκιμιογράφος, Διευθυντής του περιοδικού «Νέα Ευθύνη» και ο Σταύρος Χαραλάμπους, επίτιμος Σύμβουλος Επικρατείας, Συγγραφέας.

Ποιήματα θα διαβάσει ο ηθοποιός Γιάννης Βούρος.

Το βιβλίο  εκδόθηκε στη Μελβούρνη τον Ιούνιο του 2017 και παρουσιάστηκε στο Ελληνικό Κέντρο της Μελβούρνης,  στο Πανεπιστήμιο Φλίντερς στην Αδελαΐδα και στο Δίγλωσσο βιβλιοπωλείο στο Σύδνεϋ από διακεκριμένους Αυστραλούς συγγραφείς και ακαδημαϊκούς.

Την εισαγωγή έχει γράψει ο Χρήστος Τσιόλκας, συγγραφέας του διεθνούς μπεστ σέλερ Το χαστούκι, υποψήφιος  Man Booker prize

Τιμή: €8.10  Σελίδες: 32, ISBN: 978-0-646-97278-7. Εκδ. Αρμός