Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Being here

«Being here» στο Black Studio Art

«Όπως γνωρίζουμε όλοι η φωτογραφία είναι ένα μέσο για πολλές και διαφορετικές χρήσεις. Μια πολύτιμη ιδιότητα της είναι να αντικαθιστά το μάτι ενός αυτόπτη μάρτυρα . Είναι ένα δημοφιλές μέσο για επικοινωνία, ενημέρωση, επιστημονική χρήση, διαφήμιση, κοινωνιολογική έρευνα, συλλογή αναμνήσεων, καλλιτεχνική δημιουργία και πολλά άλλα που πιθανόν μου διαφεύγουν.

Οποιαδήποτε όμως χρήση της και να επιλέξεις είσαι υποχρεωμένος να κτίσεις την εικόνα σου με υλικά το εδώ και τώρα. Που σημαίνει ότι πρέπει να προσδιοριστεί τι σημαίνουν αυτές οι έννοιες για τον καθένα ξεχωριστά.

Στις συναντήσεις που έγιναν κατά την διάρκεια της χρονιάς που μας πέρασε, άνοιξε ένας διάλογος μεταξύ των μελών της ομάδας και τον επιβλέποντα, που στόχο είχε τον προσδιορισμό αυτής της σχέσης του καθενός με την καθημερινότητα του αλλά και τον τρόπο σύνδεσης μαζί της. Ερευνήθηκε υλικό το οποίο θα μπορούσε να βοηθήσει, εξετάστηκαν εργασίες που οριοθετούσαν αυτή την σχέση, προτάθηκαν μεθοδολογίες για την οργάνωση του υλικού.

Σε αυτή την έκθεση παρουσιάζεται ένα ελάχιστο αλλά ενδεικτικό δείγμα της εργασίας των συμμετεχόντων, και ευελπιστούμε στο μέλλον να στηριχθεί ένα πλουσιότερο και σύνθετο υλικό του καθενός από τους συμμετέχοντες» αναφέρει ο επιμελητής της έκθεσης Βασίλης Γεροντάκος.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

«Being here» στο Black Studio Art
Being here
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Είσοδος ελεύθερη