Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Νία Σταθούλια, Θάλασσα - Seashells & Pearls

Νία Σταθούλια, Θάλασσα - Seashells & Pearls

O Ianos art shop @ Golden Hall διοργανώνει το Art Event της επιχειρηματία-σχεδιάστριας-κοσμηματοποιού Νίας Σταθούλια, όπου θα παρουσιάσει τη νέα της καλοκαιρινή συλλογή «Θάλασσα - Seashells & Pearls», από χειροποίητα κοσμήματά με ημιπολύτιμες πέτρες, κοχύλια, πέρλες, μαργαριτάρια, ασήμι, χρυσό και άλλα φυσικά υλικά• εμπνευσμένη από τον πλούτο του βυθού και τα χρώματα της φύσης.

Λίγα λόγια για τη Νία Σταθούλια

Η Νία Σταθούλια δραστηριοποιείται στο χώρο του κοσμήματος με τη δικιά της επιχείρηση PLATINUM από το 1995 στη Ζάκυνθο. Τα τελευταία 5 χρόνια δημιούργησε το δικό της Brand NIA JEWELRY.  Σχεδιάζει συνθέτει κ κατασκευάζει Κοσμήματα χειροποίητα με ημιπολύτιμες πέτρες κοχύλια πέρλες μαργαριτάρια ασήμι χρυσό κ άλλα φυσικά υλικά!!

Συμμετέχει σε ομαδικές εκθέσεις, galleries, περιοδικα life style, συνεργάζεται με καταστήματα στην Αθήνα, Θεσσαλονίκη κ στα νησιά κ διοργανώνει events με σκοπό να κάνει γνωστή τη δουλειά της στο ευρύ κοινό. Δείγμα της δουλειάς της κυκλοφορεί  στη σελιδα της στα facebook & Instagram: Nia Stathoulia Jewelry!