Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

‘Αγγελου Προεστού:“an Αngel Sings”

50959-104368.jpg

Την Παρασκευή11 Οκτώβρη 2013 η eleni marneri galerie παρουσιάζει την πρώτη ατομική έκθεση του Αγγελου Προεστού.

Ο Άγγελος Προεστός είναι αυτοδίδακτος urban καλλιτέχνης που ξεκίνησε το γκράφιτι στους τοίχους από το 1987. Με οδηγό το πηγαίο ταλέντο, την ειλικρίνεια, με σεβασμό και αγάπη γι’ αυτό που κάνει , ξεκινάει μια πορεία που τον οδηγεί σε αναζήτηση του εαυτού του και μια συλλογή που προήλθε από τα πιο δυνατά συναισθήματα.

Ξεκινώντας να δουλεύει ψηφιακά, παρουσιάζει την πρώτη του δουλειά “Αlways Face Forward” στο προσωπικό του site. Το 2011 αφήνοντας στην άκρη το ψηφιακό του πινέλο ξεκινάει «να ζωγραφίζει πια σαν να μην υπάρχει αύριο. Καμβάδες. Καρτολίνες. Τζάμι. Τελάρα. Πινέλα. Ακρυλικοί μαρκαδόροι. Χρώμα. Χρώμα παντού. Όπως τότε που ζωγράφιζε τοίχους»

Από τις εικόνες και το ψηφιακό που ήταν το έναυσμα , στα ακρυλικά και στα πινέλα. Σε καμβά, χαρτί και μετάξι., δημιουργεί ένα πολύχρωμο κόσμο με εικόνες βασισμένες σε προσωπικές εμπειρίες και στιγμές. Κάθε έργο, ένα κομμάτι της ζωής του, μια στιγμή, ένα συναίσθημα, μια σκέψη. Γι αυτό και του αρέσει να υπογράφει πάντα, κάθε έργο του, με μια μικρή ιστορία. 

ώρα 19:00 .Διάρκεια : 11.10.13 – 25.10.13