Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Ιωάννα Κορομηλά, Αρώματα χειμώνα

Ιωάννα Κορομηλά, Αρώματα χειμώνα

Ο IANOS ARTSHOP@GOLDEN HALL πραγματοποιεί το Art Event με τίτλο «Αρώματα χειμώνα». Η Ιωάννα Κορομηλά εμπνέεται από τα συστατικά των αρωμάτων χώρου Teatro Fragranze Uniche (καπνό, ρόδι, εσπεριδοειδή, πιπέρι, λουλούδια κ.α.) και δημιουργεί εικαστικά κοσμήματα με αρωματικά υλικά, καρπούς και ημιπολύτιμους λίθους.

Λίγα λόγια για την Ιωάννα Κορομηλά
Η Ιωάννα Κορομηλά έχει ρίζες από την Άνδρο, γενέτειρα της μητέρας, έχει περάσει τα παιδικά της χρόνια στο νησί και τα έργα της είναι επηρεασμένα από την Ανδριώτικη θάλασσα και φύση καθώς και τον αρχαίο ελληνικό πολιτισμό. Στο ξεκίνημα της δεν φανταζόταν ότι το πάθος και η αγάπη της για την αρχαία ελληνική μυθολογία θα μπορούσαν ενδεχομένως να αναπτυχθούν σε ένα δικό της στούντιο που τρέχει τώρα από το 2000. Αρχικά, ως απόφοιτος Μηχανολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ & Αρχαιομέτρης,  εργάστηκε για διεθνείς εταιρείες, όπου κατείχε ηγετική θέση και ταξίδευε και παρέμεινε για πολλά χρόνια στην Ευρώπη και την Ασία. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου είχε ήδη παρακολουθήσει μαθήματα κοσμήματος δίπλα στο Δ. Νικολαΐδη (2004-2008) καθώς, γλυπτική στο ατελιέ του Ν. Περαντινού από το 2006 έως και σήμερα με καθηγητές της ΑΣΚΤ, αρχικά με την Ευδοκία Παπουλή, Κ. Γεωργίου, Χ. Ρηγανά, Χ. Μαυρομιχάλη και πρόσφατα Χ. Λαζαράκη. Η ευκολία της να χειριστεί διαφορετικά είδη υλικού, όπως μάρμαρο, ορείχαλκο, γύψο, ασήμι, κεραμικά, αλουμίνιο, σε συνδυασμό με την αγάπη και το πάθος της για τις ελληνικές ρίζες είναι αυτά που την βοηθούν για να ασχοληθεί με τα κοσμήματα την μικρογλυπτική και τον σχεδιασμό αντικειμένων. Έργα της βρίσκονται στην Αθήνα, Ναύπλιο, Άνδρο, Σαγκάη, Ζυρίχη σε Artshops και galleries. Συμμετείχε σε ομαδικές εκθέσεις, σε ατομικές και έλαβε μέρος στην ART FAIR Shanghai 2013.'

Λίγα λόγια για την «Teatro Fragranze Uniche»

H Teatro Fragranze Uniche αποτελεί μία σειρά από εξαιρετικά, υψηλής ποιότητας φυσικά αρώματα χώρου, εμπνευσμένα από τη φύση και τις 4 εποχές του χρόνου.

Είναι μια ιδέα που ξεπήδησε από το πάθος τριών γυναικών και στηρίχτηκε στην εμπειρία Ιταλών αρωματοποιών. Αποτελεί μια σειρά σε περιορισμένη έκδοση, φτιαγμένη με σύγχρονες πρωτοποριακές μεθόδους παραγωγής, αλλά πάντα βασισμένη στην μέθοδο αρχαίων Φλωρεντινών master perfumers.

Τα προϊόντα Teatro Fragranze Uniche αποτελούν μία νέα πρόταση για τον κόσμο των εγχώριων αρωμάτων, καθώς εκτός από το εκλεπτυσμένο τους άρωμα, οι πολυτελείς συσκευασίες τους προσδίδουν κομψότητα σε μια πρωτότυπη ιδέα δώρου. Η πλήρης σειρά αποτελείται από 15 αρώματα φυσικής προέλευσης, όπως καπνό, ρόδι, εσπεριδοειδή, πιπέρι, λουλούδια... Προσφέρονται σε luxury συσκευασίες με sticks, σε spray χώρου, σε μορφή κεριών, ειδικών sprays για υφάσματα και συνδυάζονται με εντυπωσιακά βάζα. Η σειρά ολοκληρώνεται με giftsets σε εμπνευσμένους συνδυασμούς. Η Teatro Fragranze Uniche μεταφέρει την προσωπικότητά σας στον χώρο σας είναι μια πρόταση για ιδανικό δώρο. Τα προϊόντα Teatro Fragranze Uniche διατίθενται σε Ελλάδα και Κύπρο από την εταιρεία A Happy Company.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προϊόντα μπορείτε να βρείτε στα scentit.gr και ahappycompany.gr