Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Deaf Parrots

Deaf Parrots

Ο ηχητικός καλλιτέχνης Βασίλης Φαλάρας καταλαμβάνει την γκαλερί του T.A.F διαμορφώνοντας ένα έργο σε εξέλιξη που θα παραμείνει ανοιχτό στο κοινό για 5 ημέρες.

Πρόκειται για ένα αυτοσχεδιαστικό πρότζεκτ που στηρίζεται στην καθημερινή, ψηφιακή και μη, παραμόρφωση, στη μη-συμμετρία μέσω της δημιουργίας ήχων και ηχοτοπίων που έχουν ως στόχο να περιγράψουν ένα βίωμα. Μια κατάσταση συνεχή. Το έργο προέκυψε από τα προσωπικά ταξίδια του Βασίλη Φαλάρα και την αλληλογραφία που ανέπτυξε με φωτογράφους και καλλιτέχνες σε διάφορους τόπους του κόσμου.

Συμμετέχουν: Khatereh Ahmadi, Seray Uslu, Ιόλη Καρύκα, Ελισάβετ Πανταζάκου, Βασίλης Φαλάρας

Khatereh Ahmadi (Aφγανιστάν)
Η Khatereh Ahmadi είναι μόλις 16 ετών. Γεννήθηκε στο Ιράν και έχει καταγωγή από το Αφγανιστάν. Της αρέσει η ζωγραφική και η φωτογραφία. Κατά την παραμονή της στο κέντρο προσφύγων εδώ στην Ελλάδα δίδασκε ζωγραφική σε μικρότερα παιδιά, χωρίς προηγούμενη εμπειρία. Αγαπάει πολύ τα παιδιά και να δουλεύει μαζί τους.

Seray Uslu (Tουρκία)
H Seray Uslu γεννήθηκε στην Κωνσταντινούπολη το 1988 όπου και μεγάλωσε. Ξεκινώντας να συλλέγει εμπειρίες, την κέρδισαν οι διεπιστημονικές τέχνες και ο τρόπος που συνδέονταν με το πρόγραμμα σπουδών της στον Κινηματογράφο και την Τηλεόραση. Σπούδασε στο Istanbul Bilgi University. Έκτοτε η δουλειά της έχει εκτεθεί στο πλαίσιο ομαδικών εκθέσεων στην Κωνσταντινούπολη, το Παρίσι, το Μαϊάμι και τη Νέα Υόρκη.  Σήμερα εξελίσσει τη δουλειά της στην Αθήνα.

Ελισάβετ Πανταζάκου (Ελλάδα)
Η Ελισάβετ Πανταζάκου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Καρδίτσα. Ζει στην Αθήνα. Ως ψυχολόγος της αρέσει να παρατηρεί. Ενίοτε κρατά μια κάμερα στα χέρια της.

Ioli Karyka (Ελλάδα)
Η Ιόλη Καρύκα γεννήθηκε στην Αθήνα το 1995. Είναι τελειόφοιτη της Φωτογραφικής Ακαδημίας Leica στην Αθήνα. Πλέον ζει στο Λονδίνο όπου σπουδάζει στη σχολή Καλών Τεχνών στο University of the Arts London – Chelsea College of Arts.

Βασίλης Φαλάρας
Ο Βασίλης Φαλάρας γεννήθηκε στην Αθήνα και μεγάλωσε στην Καρδίτσα. Τα τελευταία χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα ως ηχολήπτης σε συναυλιακό και στουντιακό περιβάλλον. Παράλληλα ασχολείται με τη δημιουργία μουσικών τοπίων και την μουσική αποτύπωση εμπειριών ως μέσο έκφρασης και επικοινωνίας με τους γύρω του. Το 24DeafParrots αποτελεί την πρώτη έκθεση των μουσικών και ηχητικών ιδεών του.

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

Deaf Parrots
Deaf Parrots
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

Είσοδος ελεύθερη