Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

Υπεραστικές Περιπλανήσεις

321548-643243.jpg

Τα τελευταία χρόνια, με την εξέλιξη των κοινωνικών δικτύων και ιδιαίτερα του Instagram, η τέχνη της φωτογραφίας έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και γνωρίζει μεγάλη αποδοχή από το ευρύ κοινό. Στην Ελλάδα υπάρχουν χιλιάδες χρήστες Instagram οι οποίοι επικοινωνούν μεταξύ τους σχεδόν καθημερινά μέσα από τις εικόνες που αποτυπώνουν κι αναρτούν στο συγκεκριμένο κοινωνικό δίκτυο.

Ένα χρόνο μετά τις «Αστικές Περιπλανήσεις ΙΙ» −την ομαδική έκθεση φωτογραφίας που διοργανώθηκε από τη μη κερδοσκοπική ομάδα «Greek Instagram Εvents»− οι καλλιτέχνες του Instagram μας ταξιδεύουν και πάλι! Αυτή τη φορά όχι μόνο στις ομορφιές της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης αλλά ολόκληρης της Ελλάδας και της Κύπρου, με την ομαδική έκθεση φωτογραφίας «Υπεραστικές Περιπλανήσεις».

Εικόνες περιοχών που ζούμε και αγαπάμε ζωντανεύουν μέσα από τη ματιά ερασιτεχνών φωτογράφων που ο καθένας από αυτούς αποτύπωσε με το δικό του μοναδικό τρόπο σε μια ομαδική ή ατομική περιπλάνηση! Δρόμοι, άνθρωποι, σπίτια, μνημεία, χρώματα, στιγμές, εικόνες καθημερινότητας σε μία έκθεση από καλλιτέχνες με ταλέντο, φαντασία, μεράκι και απέραντη αγάπη για την τέχνη της φωτογραφίας!

Οι «Υπεραστικές Περιπλανήσεις» περιλαμβάνουν πάνω από 240 φωτογραφίες που αποτυπώνουν ομορφιές και στιγμιότυπα από την αστική καθημερινότητα μας! Μετά την λήξη της έκθεσης στην Αθήνα, οι «Υπεραστικές Περιπλανήσεις» θα μεταφερθούν και σε άλλες πόλεις σταθμούς της Ελλάδας και της Κύπρου.


iNFO

Εγκαίνια: 27 Μαΐου 2016, 20.00

Διάρκεια έκθεσης: 27 Μαΐου - 17 Ιουνίου

Είσοδος Ελεύθερη

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ

321548-643243.jpg
Υπεραστικές Περιπλανήσεις
ΤΙΜΕΣ ΕΙΣΙΤΗΡΙΩΝ

27 Μαΐου - 17 Ιουνίου. Είσοδος Ελεύθερη