Εμφάνιση φίλτρων
Τίτλος

HYPNOS Project

321169-630692.jpg

Ξύπνα! Ώρα για Ύπνος Project!

Το Ύπνος Project υπόσχεται να μας ανοίξει τα μάτια για όλες εκείνες τις ώρες της ζωής μας που δεν ξέρουμε ποιοι είμαστε.

Τι συμβαίνει στο σώμα μας όταν κοιμάται; Πώς περνάμε το 1/3 της ζωής μας; Ένα project που θα σας κάνει να βρείτε ή να χάσετε τον ύπνο σας.

Δείτε έργα που καλύπτουν όλες τις περιόδους της σύγχρονης ελληνικής τέχνης, από το 19o αιώνα έως σήμερα, σε χώρους που δεν περιμένατε. Κοιμηθείτε ένα βράδυ στην Κεντρική Σκηνή της Στέγης. Χορέψτε σε ολονύχτιο pyjama party. Μάθετε για τη στέρηση ύπνου σε συνθήκες κράτησης. Ξαπλώστε σε μια κλινική ύπνου μέσα στη Στέγη. Αναζητείστε σε προσόψεις κτιρίων της Αθήνας γνωστά και άγνωστα κοιμώμενα πρόσωπα. Δείτε ταινίες με θέμα τον ύπνο στον 24ωρο κινηματογραφικό μαραθώνιο. Πάρτε μέρος σε συζητήσεις για τα όνειρα, την αϋπνία, τον θάνατο και την ανάσταση.

Το Ύπνος Project είναι ένα σπονδυλωτό πρόγραμμα εκδηλώσεων της Στέγης του Ιδρύματος Ωνάση, το οποίο αποτελείται από έκθεση σημαντικών έργων μοντέρνας και σύγχρονης τέχνης, performances και sleepovers, κύκλο ηχητικών έργων και ζωντανών περιπατητικών δράσεων και σειρά διαλέξεων και δημόσιων συζητήσεων. Επίσης, συνοδεύεται από ειδική περιοδική έκδοση.

Το Ύπνος Project αναπτύσσεται στο κτίριο της Στέγης επί της Λεωφόρου Συγγρού, στο κτίριο του Ιδρύματος Ωνάση, Διονυσίου Αρεοπαγίτου και Αμαλίας, και σε άλλους γνωστούς και άγνωστους χώρους της Αθήνας.

Διαβάστε περισσότερα εδώ 

ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ