Θεματα

Το τραγούδι της Τετάρτης 01.05.2024 από τον Voice 102.5

Kasabian - Coming Back To Me Good

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Kasabian
© NEIL BEDFORD

Kasabian - Coming Back To Me Good: Το τραγούδι της ημέρας, Τετάρτη 1 Μαΐου 2024, από τον Voice 102.5

Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του νέου επερχόμενου album “Happenings”, οι Kasabian κυκλοφορούν το τρίτο τραγούδι με τίτλο “Coming Back To Me Good”. Το συγκρότημα παρουσίασε το ολοκαίνουργιο single στο The Jonathan Ross Show.

Στο “Coming Back To Me Good” αναμειγνύουν χορευτικά στοιχεία και pop μουσική με το συναίσθημα της ελπίδας. «Έχει αυτό το disco drive, αλλά υπάρχει και μια στιγμή συντροφικότητας» λέει ο Serge για το τραγούδι. «Φαντάζομαι να το ακούς όταν βγαίνει ο ήλιος και η ομάδα σου βρίσκεται στον ημιτελικό, γιατί είναι τόσο χαρούμενο».

Σε συμπαραγωγή του Serge και του Mark Ralph (Zara Larsson, Clean Bandit, Rudimental) και σε συνέχεια του #1 άλμπουμ του 2022 “The Alchemist's Euphoria”, το “Happenings” περιλαμβάνει 10 γρήγορα, αιχμηρά, φρέσκα hits που παίρνουν έμπνευση από την anything-goes art performance στα τέλη της δεκαετίας του 1950. Ακροβατώντας μεταξύ της πίστας του χορού και του mosh pit τα singles άνω των τριών λεπτών τέθηκαν εκτός νόμου με αυτά τα 10 τραγούδια να φτάνουν τα 26 λεπτά (ένα λεπτό μικρότερο από το ντεμπούτο των Ramones). Το “Happenings” δεν είναι μόνο ένα απλό άλμπουμ αφού αφήνει τους ακροατές να λαχταρούν για περισσότερα.

Το αγαπημένο group αναμένεται να έρθει στην Αθήνα στις 2 Ιουλίου στα πλαίσια του Lalibela Music Festival με την προπώληση να έχει ήδη ξεκινήσει.

Οι Kasabian αποτελούνται απο τους: Serge Pizzorno, μπασίστας Chris Edwards, drummer Ian Matthews και κιθαρίστας Tim Carter.

Kasabian - Coming Back To Me Good [Live] | The Jonathan Ross Show

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ