Θεματα

Το τραγούδι της Παρασκευής 30.06.2023 από τον Athens Voice 102.5

Άρης Διαμαντής ft. Xanthi – Απλώνεις Την Αγάπη Σου Παντού

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Άρης Διαμαντής ft. Xanthi – Απλώνεις Την Αγάπη Σου Παντού: Το τραγούδι της ημέρας, Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023, από τον Athens Voice 102.5

Ο Άρης Διαμαντής είναι τραγουδοποιός, κιθαρίστας και παραγωγός και το «Απλώνεις Την Αγάπη Σου Παντού» είναι ένα ολοκαίνουργιο τραγούδι που με την εθιστική του μελωδία έρχεται να γεμίσει το καλοκαίρι μας με ένα ελαφρύ 90s feeling. Στο τραγούδι προστίθεται και η Xanthí με τα χαρακτηριστικά φωνητικά της ενώ εύκολα παρατηρείς στη παραγωγή του τραγουδιού τα πλούσια synths και τις κιθάρες. Στο «Απλώνεις Την Αγάπη Σου Παντού»  ο Άρης με απλούς στίχους σκιαγραφεί -με θετικό πρόσημο- μία καθημερινότητα των σχέσεων, τον αποχαιρετισμό.

Ο Άρης Διαμαντής γεννήθηκε στην Αθήνα και από μικρός άρχισε να γράφει ποιήματα και ρίμες και στη συνέχεια στα πρώτα του εφηβικά χρόνια, ακούγοντας τους rock 'n' roll ήρωές του, αναπόφευκτα έπιασε μια κιθάρα στο χέρι και έφτιαξε τα πρώτα του τραγούδια. Αυτός ο έρωτας με το τραγούδι συνεχίστηκε μέχρι που σχημάτισε το πρώτο του συγκρότημα, «Sunken Butterflies», γεγονός που του έδωσε την ευκαιρία να «βιώσει» τη ζωή του μουσικού καθώς περιόδευε και ηχογράφησε αρκετά τραγούδια. Είχε επίσης το προνόμιο να συμμετάσχει ως guest σε πολλές επίσημες κυκλοφορίες (Baby Guru, Banquettes & The Tennis Shoes, King Elephant, His Majesty The King Of Spain) ενώ το 2014, συμμετείχε σε δύο παράπλευρα project τους Cry Baby και Whores Of Stepa. Κάπου έκει κατάφερε να συνθέσει τα πρώτα του ελληνικά τραγούδια και αποφάσισε να ξεκινήσει τη σόλο DIY καριέρα του. Μετά το ντεμπούτο του άλμπουμ «Γιος Της Αφής (2016), ακολούθησαν κι άλλα singles ενώ το φθινόπωρο του 2022 κυκλοφόρησε ένα EP 5 τραγουδιών με τίτλο «Εποχές, Ικασίες, Αγάπη».

Κάπου εκεί ολοκληρώθηκε ο κύκλος «τα κάνω όλα μόνος μου» και την άνοιξη του 2023 ο Άρης ξεκινά τη συνεργασία του με τη The Hubsters, κάνει restart και ετοιμάζει τις επερχόμενες κυκλοφορίες του με φρέσκο ανανεωμένο ήχο και σαφώς με πιο εξωστρεφή διάθεση - μία διάθεση που θα του επιτρέψει να φτάσουν τα τραγούδια του πιο μακριά και σε ακόμη περισσότερο κόσμο.