Θεματα

Το τραγούδι της ημέρας από τον Athens Voice 102.5 (31.03.2020)

Dua Lipa – Physical

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Dua Lipa – Physical: Το τραγούδι της ημέρας, Τρίτη 31 Μαρτίου 2020, από τον Athens Voice 102.5 και μια μουσική ιστορία.

Πέρασαν σχεδόν πέντε χρόνια από τότε που η Dua Lipa έβαλε νέους κανόνες στην ποπ μουσική. Το μικρό της όνομα στα αλβανικά σημαίνει «αγάπη» και το μεγάλο της άστρο κάθε νύχτα λάμπει ολοένα και περισσότερο. Λίγους μήνες πριν κλείσει τα 25 και λίγες μέρες πριν έρθει ένας παράξενος Απρίλιος, η Dua Lipa κυκλοφόρησε το νέο της, δεύτερο στούντιο άλμπουμ «Future Nostalgia» και κοιτά το μέλλον νοσταλγώντας τα 80s που δεν έζησε ποτέ, κλείνοντας το μάτι στην Kylie Minogue. Μπορεί και στην Madonna, που βρίσκεται πια στα 61. 

© Dua Lipa/Warner Records UK

Με την αρμάδα των παραγωγών Jeff Bhasker, Jason Evigan, Koz, Ian Kirk, patrickSG, Lewis Lindgren, The Monsters & Strangerz, Stuart Price, Take a Daytrip, TMS και Andrew Watt στο πλευρό της, κερδίζει διεθνή αποδοχή και δεν σταματά να μας χορεύει με εθιστικά ρετρό ρεφρέν και electropop μελωδίες που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να γνωριστούν με disco, funk και house φιλενάδες.

Ιδανικό για work out τώρα που μένουμε σπίτι και ανθεμικό για τη στιγμή που θα συναντηθούμε ξανά σε clubs και bars, το «Physical» ξεκινά με dark synth pop διάθεση και γίνεται πολύ γρήγορα ένα καταιγιστικά ρυθμικό hit. Για αυτό μάλλον απέκτησε δύο βιντεοκλίπ εκδοχές. Ποια σας αρέσει περισσότερο; 

Ακούστε 24 ώρες μουσική και κάθε ώρα ένα δελτίο ειδήσεων με τις τελευταίες εξελίξεις στον Athens Voice 102.5.