Events

Μatina Sous Peau και Leroybroughtflowers στο Fresh Voices του Voice 102.5

Live στο Γαλλικό Ινστιτούτο Ελλάδος

62222-137653.jpg
A.V. Team
3’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Μatina Sous Peau και Leroybroughtflowers στο Fresh Voices του Voice 102.5

Fresh Voices Live Sessions: Το πρότζεκτ του Voice 102,5 μαζί με το Γαλλικό Ινστιτούτο παρουσιάζει τις καινούργιες φωνές της Αθήνας

Στο πλαίσιο του «Φεστιβάλ Ηχητικής Δημιουργίας», το project του Voice 102.5 «Fresh Voices» σε συνεργασία με το Γαλλικό Ινστιτούτο, παρουσιάζει τις καινούργιες φωνές της πόλης και δίνει τη δυνατότητα στους ακροατές του, αλλά και το ευρύτερο κοινό, να γνωρίσουν καλύτερα την αθηναϊκή σκηνή. Μετά από τα δυο ξεχωριστά sessions, ακολουθεί μια πρωτότυπη συζήτηση-συνέντευξη με τους καλλιτέχνες και με τη συμμετοχή του κοινού. Ραντεβού τη Δευτέρα 04 Νοεμβρίου, στις 20:00, με Matina Sous Peau και Leroybroughtflowers.

Η Matina Sous Peau (Ματίνα Θρουμουλοπούλου) είναι μουσικός, παραγωγός, dj και τραγουδίστρια. Γεννήθηκε και μεγάλωσε στα Γιάννενα, όπου σπούδασε κλασικό βιολί και ήρθε στην Αθήνα για να σπουδάσει Αρχιτεκτονική. Έχει συμμετάσχει σε πολλές μπάντες, όπως στους Monitor, τον Papercut και τη Dusk ως μουσικός, και τους My Drunken Haze και The Blue Square ως τραγουδίστρια.

 Matina Sous Peau

Τα τελευταία 15 χρόνια φτιάχνει ευφάνταστα mashups και διασκευές, με κομμάτια από πολύ διαφορετικά είδη, κάποια από τα οποία έχουν συμπεριληφθεί στο airplay ραδιοφωνικών σταθμών εντός κι εκτός Ελλάδος. Το 2017 κυκλοφόρησε η διασκευή του κομματιού «Μεταμορφώσεις» σε 7ιντσο από την Inner Ear, ενώ το 2020 κυκλοφόρησε 2 κομμάτια σε συνεργασία με τον Nteibint μέσω της Βέλγικης Eskimo Recordings.

Matina Sous Peau - Metamorfoseis(Vlassis Mponatsos)(w. English Subs)

Το 2021 κυκλοφόρησε το πρώτο της ep στην Mellowsophy Music με τίτλο «1999». Από το 2024 ξεκίνησε να πραγματοποιεί live με full band στο οποίο συμμετέχουν οι Ζήσης Μεζίλης(Πλήκτρο), Θωμάς Παπαθανάσης(Κιθάρα), Γιάννης Παπανικολάου(Τύμπανα) και Κωνσταντίνος Χατζηπανάγος(Μπάσο).

O Leroybroughtflowers είναι 23χρονος μουσικός καλλιτέχνης γεννημένος στην Θεσσαλονίκη με έδρα το Λονδίνο. Η μουσική του είναι κυρίως R&B με lo-fi, hip hop και jazz επιρροές. Τα τραγούδια του έχουν παρουσιαστεί σε πλατφόρμες όπως το BBC Introducing, Notion Magazine και editorial playlists του Spotify & Apple Music.

Leroybroughtflowers

Ως singer/ songwriter ασχολείται με τη δημιουργία ήρεμων ηχητικών τοπίων που επιδιώκουν να διαλύσουν τα σύνορα μεταξύ μουσικών ειδών και φωνητικών προσεγγίσεων. Με μια πληθώρα επιρροών που εκτείνονται σε διάφορα είδη, ο Leroybroughtflowers νιώθει μεγάλη περηφάνια να τιμά αυτές τις πηγές. Tον Σεπτέμβριο του 2024, κυκλοφόρησε το πρώτο του ΕP με την Mellowsophy Music, που λέγεται ‘Exit Scene’ και είναι μια καρτ ποστάλ από το Λονδίνο στην Ελλάδα.

leroybroughtflowes - where's the exit (Official Audio)

Είσοδος δωρεάν μόνο με προσκλήσεις (!)
Κερδίστε διπλή πρόσκληση με ποτό με έναν από τους δύο τρόπους:
1) Στείλτε sms στο 54301, γράφοντας VOICE1025 κενό FRESH VOICES και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας. *Χρέωση 34 λεπτά ανά sms με ΦΠΑ και τέλη κινητής τηλεφωνίας.

2) Δηλώστε συμμετοχή μέσω του σχετικού post στο instagram, κάνοντας follow τον @voice102.5, like στη φωτογραφία και σχόλιο με tag το όνομα ενός φίλου σας.

Ετοιμαστείτε για μια μουσική βραδιά, με γεύση από Carpano Antica Formula! «The perfect formula, for the perfect negroni».
Απολαύστε υπεύθυνα.

Carpano Antica Formula



 

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ