Events

The Writers Sessions από τον Voice 102,5: Live και συζήτηση για τον Μπρους Σπρίνγκστιν

Ελεύθερη είσοδος με προσκλήσεις για το event της Παρασκευής 18 Οκτωβρίου, στο Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

The Writers Sessions από τον Voice 102,5 σε συνεργασία με το Ίδρυμα Β. & Ε. Γουλανδρή: Αφιέρωμα στον Μπρους Σπρίνγκστιν

O Voice 102,5 σε συνεργασία με το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, επιστρέφει την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου στις 20:00, με ένα αφιέρωμα στον ταλαντούχο συνθέτη και τραγουδιστή, Μπρους Σπρίνγκστιν. Στο πάνελ o συνθέτης, τραγουδοποιός και μουσικός Κώστας Λειβαδάς, η δημοσιογράφος και πρόεδρος του "No Surrender fan club" τουΜπρους, Πόλυ Λυκούργου, ο μουσικολόγος και συγγραφέας, Γιώργος Μυζάλης και ο δημοσιογράφος, Νίκος Παπαδογιάννης.

Live εκτελέσεις τραγουδιών, από τους Αλεξάνδρα Σιετή, Φίλιππο Διαμαντόπουλο aka Phil Diamond και Γιώργο Ζερβό. Στα τύμπανα ο Δημήτρης Γρηγοριάδης, στο μπάσσο ο Θανάσης Γκιουλέας και σε πιάνο, κιθάρα, ενορχηστρώσεις ο Γιώργος Γουδής. Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος και ραδιοφωνικός παραγωγός Γιώργος Μουχταρίδης. Special guest σε πιάνο και φωνή, ο Κώστας Λειβαδάς.

The Writers Sessions: 4th tribute - Μπρους Σπρίνγκστιν

Στις 27 Σεπτεμβρίου 2024 κυκλοφόρησε αυτοβιογραφία του με τίτλο «Born to run» από την Key Books. «Το να γράφεις για τον εαυτό σου είναι μια αστεία δουλειά… Αλλά σε ένα έργο σαν αυτό, ο συγγραφέας έχει δώσει μια υπόσχεση, να δείξει στον αναγνώστη το μυαλό του. Σε αυτές τις σελίδες, προσπάθησα να το κάνω», γράφει ο Μπρους Σπρίνγκστιν στο «Born to Run».

The Writers Sessions: Ένα πολιτιστικό event του Voice 102.5, σε συνεργασία με το Ίδρυμα Βασίλη & Ελίζας Γουλανδρή, μια φορά το μήνα και κάθε μήνα, συζήτηση και live μουσική.

Για διπλή πρόσκληση με ποτό επιλέξτε έναν από τους παρακάτω τρόπους:

  • Στείλτε sms στο 54301, γράφοντας VOICE1025 κενό BRUCE και το ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ σας. *Χρέωση 34 λεπτά ανά sms με ΦΠΑ και τέλη κινητής τηλεφωνίας.
  • Δηλώστε συμμέτοχη μέσω του σχετικού ποστ στο Instagram,  κάνοντας follow τον @voice102.5, like στη φωτογραφία και σχόλιο με tag το όνομα ενός φίλου σας.

Με την ευγενική χορηγία της Protergia: «Η ενέργεια αλλάζει και γίνεται Protergia»