Διαγωνισμοι Voice 102.5

Διαγωνισμός: Διπλές προσκλήσεις για τους «Μπαμπάδες με ρούμι»

Η κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα επιστρέφει για τρίτη χρονιά

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Πρεμιέρα Voice 102,5: Διπλές προσκλήσεις για τους «Μπαμπάδες με ρούμι»

Διαγωνισμός Voice 102,5: Κερδίστε διπλές προσκλήσεις για τη θεατρική παράσταση «Μπαμπάδες με ρούμι», στο Θέατρο Αλίκη

Η κωμωδία των Θανάση Παπαθανασίου και Μιχάλη Ρέππα, «Μπαμπάδες με ρούμι» επιστρέφει για τρίτη χρονιά, μετά τις sold out παραστάσεις και μία καλοκαιρινή περιοδεία στην Ελλάδα. Μία αιχμηρή σάτιρα, η οποία παρουσιάστηκε πρώτη φορά το 1996 και διακωμωδεί την ελληνική κοινωνία, που παραμένει άπληστη, ρατσιστική και προσβλητική. 

Ερχόμενοι στο σήμερα, μία νέα χιλιετία έχει ξημερώσει και η νέα πραγματικότητα εγκαταστάθηκε. Ανατροπές, ματαιώσεις σχεδίων, καινούρια μέσα κοινωνικής δικτύωσης, επαναπροσδιορισμοί ζωής και πολλή αταξία. Η Ρόη, η Βέσκα, ο Παναγιώτης, η Τζένη, ο Χρήστος και η κυρία Βάσω είναι πλέον τα πέντε πρόσωπα που ανήκουν στη σφαίρα του ρεαλισμού, αφού πήδηξαν έξω από τις σελίδες του έργου «Μπαμπάδες με ρούμι». Είναι κινούμενα «εγκλήματα» που συναντάμε καθημερινά, ανυποψίαστοι για το τι μπορεί να κρύβουν.

Τα τέσσερα εκατομμύρια που κέρδισε στο τζόκερ ο μπαμπάς πριν πεθάνει, αναζητούν τον κληρονόμο τους. Κάπως έτσι, δύο γιοί, δύο νύφες, μία γειτόνισσα και μία εφιαλτική νοσοκόμα μιλάνε, μαλώνουν, δολοπλοκούν και κοιμούνται ήσυχοι οργανώνοντας ένα σχέδιο αλληλοεξόντωσης. Ποιος θα καταφέρει να μείνει ζωντανός και να πάρει την περιουσία;


Πρωταγωνιστούν: Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, Βίκυ Σταυροπούλου, Σοφία Βογιατζάκη, Κωνσταντίνος Γαβαλάς,  Νίκη Λάμη και η Κωνσταντίνα Μιχαήλ.

Κερδίστε διπλές προσκλήσεις, συμπληρώνοντας την φόρμα συμμετοχής στο site του Voice 102,5.

Μπαμπάδες με ρούμι - Περιοδεία σε όλη την Ελλάδα

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ