Διαγωνισμοι Voice 102.5

Διαγωνισμός: Διπλές πρoσκλήσεις για τη συναυλία του Jack Savoretti

Δες πώς μπορείς να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό του VOICE 102,5

62222-137653.jpg
A.V. Team
4’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
Διαγωνισμός Διπλές Προσκλήσεις - JACK SAVORETTI
JACK SAVORETTI

Voice 102,5: Κέρδισε διπλές προσκλήσεις για τη συναυλία του Jack Savoretti στο Δημοτικό θέατρο Λυκαββητού

Με το νέο άλμπουμ «Miss Italia» στις αποσκευές του, ο Jack Savoretti επιστρέφει φέτος τον Σεπτέμβριο στην Αθήνα, για μια μοναδική συναυλία. Ο αγαπημένος καλλιτέχνης του ελληνικού κοινού θα εμφανιστεί με το συγκρότημά του την Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Λυκαβηττού. Θα απολαύσουμε επί σκηνής νέα τραγούδια, καθώς και μεγάλες επιτυχίες όπως τα «What More Can I Do», «Greatest Mistake», «Love is On The Line», «Whos Hurting Who», «Whiskey Tango», «Too Much History» και το διαχρονικό «Senza Una Donna» από τη συνεργασία του με τον Zucchero.

«Από τη στιγμή που κυκλοφορείς ένα άλμπουμ και μπορείς να κάνεις περιοδεία, είναι η πρώτη στιγμή που μπορείς να δεις πώς αντιδρά ο κόσμος στο νέο άκουσμα. Μερικές φορές λαμβάνεις αυτό ακριβώς που περίμενες, όμως αρκετά συχνά συμβαίνουν και μεγάλες εκπλήξεις. Αυτό ακριβώς σημαίνει το να βρίσκεσαι σε μια περιοδεία», είχε γράψει ο Jack Savoretti  στην ATHENS VOICE.

Ο Άγγλο-Ιταλός καλλιτέχνης αγαπάει να πειραματίζεται ανά τα χρόνια με διάφορα μουσικά είδη. Ξεκίνησε με πιο ρομαντικά στοιχεία στα τραγούδια του, έπειτα δοκίμασε λίγο πιο ποπ, προσέθεσε ροκ και τώρα επιστρέφει με το νέο του έργο, «Miss Italia», το οποίο αποτελείται από τραγούδια εξ ολοκλήρου στα ιταλικά. Τα ιταλικά ακούσματα ήταν ήδη έντονα στο άλμπουμ «Europeana», όμως τώρα πρόκειται για τον πυρήνα. 

Ζήσε τη δική σου Jack Savoretti εμπειρία, δηλώνοντας συμμετοχή στο σχετικό Instagram post του VOICE 102,5 για να κερδίσεις διπλές προσκλήσεις. 

Jack Savoretti live - τη συναυλία ανοίγει ο Gizmo Varillas.
Κλείσε έγκαιρα το εισιτήριό σου στο more.com!
Χορηγός Επικοινωνίας VOICE 102,5.

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ