Διαγωνισμοι Voice 102.5

Ο Voice 102.5 σε στέλνει στη Ρώμη για να δεις ζωντανά τον David Gilmour

Δες πώς μπορείς να πάρεις μέρος στον διαγωνισμό

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
UPD

Ο Voice 102.5 στέλνει εσένα και την παρέα σου σε συναυλία του David Gilmour στη Ρώμη

Ο Voice 102.5 σε στέλνει στη Ρώμη για να δεις ζωντανά τον David Gilmour. Ο εμβληματικός κιθαρίστας και συνθέτης των Pink Floyd θα πραγματοποιήσει έξι συναυλίες στο Circus Maximus της Ρώμης τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Έπειτα από 7 χρόνια απουσίας, επιστρέφει με μια σειρά επιλεγμένων συναυλιών στην Ευρώπη. Ο Gilmour έρχεται στη Ρώμη πριν από την κυκλοφορία του νέου σόλο άλμπουμ του "Luck And Strange" τον Σεπτέμβριο του 2024, το πρώτο του άλμπουμ με νέο υλικό μετά από εννέα χρόνια. Οι συναυλίες στη Ρώμη -προς το παρόν οι μοναδικές προγραμματισμένες συναυλίες του Gilmour στην Ευρώπη για φέτος- θα πραγματοποιηθούν στην αρένα του ιστορικού μνημείου της Ρώμης, Circus Maximus.

David Gilmour live στη Ρώμη την 1η Οκτωβρίου, από τον Voice 102.5

Ο Voice 102.5 στέλνει εσένα και την παρέα σου σε ένα από τα 6 απανωτά sold out στην αγαπημένη του Ρώμη, την Τρίτη 1η Οκτωβρίου 2024.

Λάβε μέρος στον διαγωνισμό, συμπληρώνοντας τη φόρμα συμμετοχής στο site, voice1025.gr και ζήσε τη μοναδική εμπειρία για 2 άτομα με όλα τα έξοδα πληρωμένα.

Η κλήρωση θα γίνει την Παρασκευή 26 Ιουλίου, 6 με 8 το απόγευμα στην εκπομπή της Λιάνας  Μαστάθη. 

Με την υπογραφή του Signature Travel

Tο πακέτο του δώρου:

  • 2 εισιτήρια για τη συναυλία
  • 2 αεροπορικά εισιτήρια με αποσκευές
  • Διαμονή 2 διανυκτερεύσεων σε ξενοδοχείο 4*s στο ιστορικό κέντρο της Ρώμης
  • Πρωινό

David Gilmour: Ο εμβληματικός κιθαρίστας και συνθέτης των Pink Floyd

Ο Gilmour εντάχθηκε στους Pink Floyd τον Δεκέμβριο του 1967 ως το πέμπτο μέλος, αρχικά για να υποστηρίξει τον Barrett, ο οποίος αγωνιζόταν με προβλήματα ψυχικής υγείας.

Τελικά, ο Gilmour έγινε ο βασικός κιθαρίστας και τραγουδιστής του συγκροτήματος μετά την αποχώρηση του Barrett από το συγκρότημα στις αρχές του 1968. Αυτή η καθοριστική αλλαγή σηματοδότησε την αρχή μιας νέας εποχής για τους Pink Floyd, οδηγώντας τους στην πρωτοποριακή δουλειά τους στο progressive και ψυχεδελικό rock.

Ο ξεχωριστός ήχος του Gilmour, που χαρακτηρίζεται από συναισθηματικό βάθος και τεχνική φινέτσα, βοήθησε στη διαμόρφωση των διαχρονικά κλασικών άλμπουμ όπως το “Dark Side of the Moon” και το “Wish You Were Here”.

Πέρα από τους Pink Floyd, η σόλο καριέρα και οι συνεργασίες του συνέχισαν να επηρεάζουν και να εμπνέουν σημαντικούς μουσικούς μεταξύ των οποίων οι Brian May, Pete Townsend, Paul McCartney, Jimmy Page και Jimi Hendrix.