ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

32994-73320.jpg
800 ψυχολόγους τοποθετεί το υπουργείο Παιδείας σε 1000 σχολεία για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων βίας

Πρόσληψη 600-800 σχολικών ψυχολόγων, οι οποίοι θα τοποθετηθούν σε 1.000 σχολεία που εντάσσονται σε ζώνες εκπαιδευτικής δραστηριότητας, προωθείται από το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να αναχαιτισθούν τα αυξανόμενα κρούσματα βίας και εκφοβισμού που καταγράφονται στις σχολικές αίθουσες της χώρας. Στόχος του υπουργείου είναι η επέκταση της συγκεκριμένης πρωτοβουλίας και στις υπόλοιπες σχολικές μονάδες της χώρας, με την πρόσληψη ψυχολόγων που θα απασχολούνται σε μόνιμη βάση.

32982-73301.jpg
Βαρουφάκης: «Η κρίση με έκανε διάσημο»

Ο γνωστός οικονομολόγος, Γιάννης Βαρουφάκης, σε συνέντευξη του, τονίζει ότι έγινε διάσημος εξαιτίας της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα. «Είναι δυστυχές ότι έγινα διάσημος λέγοντας δυσάρεστα πράγματα. Η αναγνωρισιμότητά μου είναι συνδεδεμένη ιστορικά με μια κατρακύλα», δηλώνει ο οικονομολόγος, Γιάννης Βαρουφάκης, σε συνέντευξη του στο περιοδικό «Ε», της Ελευθεροτυπίας.

32979-73296.jpg
Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό είχε ο Τσίπρας, για «εγκληματικές μεθόδους του υποκόσμου» μιλά το ΠΑΣΟΚ

Τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά είχε ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, κατά την οποία εξέφρασε τη συμπαράστασή του, για την επίθεση στα κεντρικά γραφεία της ΝΔ. Στο μεταξύ, σε δηλώσεις στη ΝΕΤ, ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Πάνος Σκουρλέτης, δήλωσε ότι «η επίθεση στα γραφεία της ΝΔ είναι απόλυτα καταδικαστέα εκ μέρους του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ.