ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ

34278-75556.jpg
Ξάνθη : Πατέρας και γιος συνελήφθησαν με χάπια και χασίς

Πατέρας και γιος, ηλικίας 55 και 29 ετών αντίστοιχα, συνελήφθησαν για κατοχή ναρκωτικών σε χωριό της Ξάνθης. Στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 625 φαρμακευτικά δισκία (STEDON) και ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης 38,3 γραμμαρίων.

34277-75555.jpg
Στον εισαγγελέα Εφετών οδηγούνται το απόγευμα οι δύο από τους συλληφθέντες για τις ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης

Στον εισαγγελέα Εφετών θα οδηγηθούν στις 5 το απόγευμα οι δύο από τους τέσσερις συλληφθέντες για τις ένοπλες ληστείες στο Βελβεντό Κοζάνης, οι οποίοι καταζητούνταν για συμμετοχή στην «Συνωμοσία Πυρήνων της Φωτιάς». Και οι τέσσερις μεταφέρθηκαν στην Αθήνα, όπου έφτασαν τα ξημερώματα και κρατούνται στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία, η οποία συνεχίζει την προανάκριση για εμπλοκή τους σε τρομοκρατικές ενέργειες.

34274-75552.jpg
Ξέχασαν να πάρουν επίδομα θέρμανσης

Μόνο ένας στους δέκα καταναλωτές που δικαιούνται επίδομα κατανάλωσης πετρελαίου θέρμανσης με βάση τα κριτήρια που έχει θεσπίσει η κυβέρνηση έχει κάνει αίτηση και έχει εισπράξει την επιδότηση που του αναλογεί. Η Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων αναζητά περίπου 150.000 φορολογούμενους, οι οποίοι αν και πλήρωσαν προκειμένου να προμηθευτούν πετρέλαιο δεν γνώριζαν πως ήταν στην κατηγορία με τους δικαιούχους επιδόματος θέρμανσης, με αποτέλεσμα να μην έχουν πάρει τα χρήματα τους.