Αρχειο

Το νέο app μας «σκανάρει» την Αθήνα και σου λέει τι μπορείς να κάνεις με 10 ευρώ

Κατέβασε την εφαρμογή και δες τι θα κάνεις με ένα 10ευρο!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
98708-197533.jpg

Πόσα έχεις πάνω σου; Ένα 10εύρο; Μια χαρά. Ξέρεις τι μπορείς να κάνεις με δέκα ευρώ σε αυτήν την πόλη; Κατέβασε στο κινητό σου την εφαρμογή Blippar και δώσε βάση.

1) Ίσιωσε κομψά το χαρτονόμισμα.

2) Σκάναρέ το.

3) Αφουγκράσου τη διάθεσή σου.

Τι προτιμάς, να μείνεις μέσα ή να βγεις έξω, να νιώσεις όμορφος ή να γαργαλήσεις το πνεύμα σου; Αποφάσισε και διάλεξε μία από τις τέσσερις επιλογές: Trends, Culture, Go Out, Stay In.

Το application της Athens Voice και της Blippar είναι φρέσκο και ξεψαχνίζει, ράφια, βιβλία, τάρτες, ταράτσες, βιτρίνες, συνταγές, πάρτι, θεάματα, συναυλίες. Το Go Out σου λέει, ας πούμε, πού θα βρεις κινέζικο με μπουφέ που τρως όσο θες με €10, το πιο εξωτικό μπαχαρικό. Τo Trend σου μιλάει για κάλτσες παριζιάνικες, ή Stay In πώς θα φτιάξεις παγωτό πεπόνι. Το Culture τις πιο unplugged συναυλίες σε ταράτσες, πάρτι που μας καλούν στο Facebook κι άλλα ωραία, γνωστά και άγνωστα πράγματα που θα έπρεπε να ξέρουμε όλοι. Όλα από €10 και κάτω.

Ποια είναι όμως η Blippar; Μια καινοτόμα διαδραστική εφαρμογή που «ζωντανεύει» συσκευασίες, προϊόντα, αφίσες κ.ά. κάνοντάς τα διασκεδαστικά. Σκανάροντάς τα λοιπόν στο κινητό, σου ανοίγει έξτρα παιχνίδια, βίντεο και χρήσιμες πληροφορίες.

Έχει και δωράκι

Για το fun της υπόθεσης, σκάλισε την ενότητα Photo Share και θα δεις ότι μπορείς να τραβήξεις σέλφι και να γίνεις εσύ το εξώφυλλο της petite Athens Voice στο κινητό.

Μπορείτε να κατεβάσετε δωρεάν την εφαρμογή:

- για συσκευή iOS από εδώ

- για Android από εδώ

- για Windows Phone από εδώ

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εφαρμογή, απευθυνθείτε στην Creative Media.

2113110340, info@creativemedia.gr

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ