Αρχειο

Η ατζέντα των Playground Circus

Punk rock Παρασκευές μηδενικού καθωσπρεπισμού

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
98343-196879.jpg

Από τη Λεωφόρο Νίκης στη Λεωφόρο της Δύσης. Οι θεσσαλονικείς punk rockers Playground Circus μοιράστηκαν τον περασμένο Μάρτιο τη σκηνή του θρυλικού «Whiskey A Go Gο» στη Σάνσετ Μπούλεβαρντ της Καλιφόρνιας, έπειτα από πρόταση των Barb Wire Dolls.

H τσακαλοπαρέα του βορρά κατάφερε να πατήσει πόδι σε έναν χώρο από όπου ξεκίνησαν μπάντες όπως οι The Byrds, οι Doors, ο Alice Cooper, οι Guns’ n’ Roses, οι Metallica, οι Mötley Crüe και οι System Of A Down. Με μπροστάρη τον τραγουδιστή και κιθαρίστα Γιάννη «Brain Dead» Γκαμίλη, κυκλοφόρησαν το 2014 το ep «The king is born», έστρωσαν κώλο κάτω προβάροντας και παίζοντας όπου μπορούσαν να στριμωχτούν μερικοί άνθρωποι για να χτυπηθούν και να πιούν μπίρες.

Άνοιξαν συναυλίες όπως αυτές του Marky Ramone, του Michael Graves των Misfits, των House Of Pain, των This Is A Standoff, των Atlas Losing Grip και του Everlast. Η πρώτη τους ολοκληρωμένη δουλειά «King for a day» είναι στα σκαριά και υπόσχεται στακάτες ριφάρες, από αυτές που στην τσίτα ακούγονται καλύτερα.

n

Αυτό τον καιρό οι Playground Circus, μαζί με άλλες ελληνικές μπάντες, προσγειώνονται στο stage του Silver Dollar για 4 punk rock shows υψηλών οκτανίων και μηδενικού καθωσπρεπισμού. Ξεκινούν αυστηρά στις 21.30 και μέχρι τις 00.00 του δίνουν και καταλαβαίνει. Το μέλλον τούς ανήκει πιο πολύ από όσο νομίζεις. Stay tuned, εδώ

Παρασκευή 29 Μάϊου w/ Frankie + Craang

Παρασκευή 5 Ιουνίου w/ Killson (+ TBA)

Παρασκευή 26 Ιουνίου w/ Inconsistencies

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ