Αρχειο

Φωτογραφικές διακοπές στην Αθήνα

Το Greece Photo Workshops μάς προτείνει ένα εναλλακτικό είδος διακοπών

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
97133-194688.jpg

Το Greece Photo Workshops είναι ένα είδος πολυτελών φωτογραφικών διακοπών το οποίο απευθύνεται σε όσους μοιράζονται το πάθος για τα ταξίδια, τη φωτογραφία και τον εκλεπτυσμένο τρόπο ζωής. 

Είναι κάτι περισσότερο από ταξίδι και φωτογραφία. Είναι ένας τρόπος να μοιραστείς τη ψυχή και καρδιά της Ελλάδας σε μία αξέχαστη φωτογραφική εμπειρία. Η μαγευτική πόλη της Αθήνας είναι μεγάλο κομμάτι αυτής της εμπειρίας. Το Greece Photo Workshops μάς καλεί να ζήσουμε τέσσερις μέρες στην Αθήνα και να κοιτάξουμε κάτω από την «επιφάνεια» ως μέλη μίας μικρής ευέλικτης ομάδας που είναι πρόθυμη να ακονίσει τις φωτογραφικές της δεξιότητες και να εντρυφήσει στην τοπική κουλτούρα.

image

Οι φωτογράφοι, οι οποίοι είναι όχι μόνο αφοσιωμένοι δάσκαλοι αλλά και φανατικοί ταξιδιώτες, αναθέτουν ειδικά επιλεγμένες τοποθεσίες και μας βοηθούν να προσθέσουμε μία προσωπική πινελιά στις φωτογραφίες διάσημων αξιοθέατων που έχουν ήδη φωτογραφηθεί χιλιάδες φορές.

Οι φωτογραφικές διακοπές στην Αθήνα είναι μία καταπληκτική ιδέα για όσους θέλουν να γνωρίσουν νέους ανθρώπους, να αποδράσουν με έναν αγαπημένο τους, να δεθούν με την οικογένειά τους ή απλά να πάνε τη φωτογραφία στο επόμενο επίπεδο. Είναι επίσης ένα εξαιρετικό δώρο για κάποιον αγαπημένο ή –για τους επαγγελματίες– το ιδανικό κίνητρο για ένα μέλος του προσωπικού τους.

image

Η μακρά και πολυτάραχη ιστορία της Αθήνας μπορεί να προκαλεί δέος αλλά η τοπική κουζίνα σε συνδυασμό με την ελληνική φιλοξενία και ένα πολυτελές ξενοδοχείο 4* χαρίζουν μία αξέχαστη εμπειρία.

Τα Greece Photo Workshops μπορούν κατόπιν αίτησης να δημιουργήσουν ένα πακέτο φωτογραφικών διακοπών στην Αθήνα σύμφωνα με τις προσωπικές μας ανάγκες.

image

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την σελίδα www.greecephotoworkshops.com

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ