Αρχειο

The Athens Spring Party: Το πιο μεγάλο πάρτι της άνοιξης

Feedback από το πάρτι της Athens Voice και των Klik Records που μάζεψε όλη την Αθήνα στην πλατεία Θεάτρου

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
97005-194396.jpg

Γίνονται ακόμα πάρτι που μαζεύουν 2.500 άτομα; Τόσοι και περισσότεροι ήταν οι Αθηναίοι που πέρασαν την πόρτα της Διπλαρείου Σχολής στις 9 Μαΐου στο μεγαλύτερο (όπως αποδείχθηκε) πάρτι της άνοιξης, που διοργάνωσαν η Athens Voice και η Klik Records, που κλείνουν 12 χρόνια, στα πλαίσια της έκθεσης «Strange Cities: Athens, της Στέγης Γραμμάτων και Τεχνών».

image

Ροκάδες, σκεϊτμπορντάδες, φασιονίστας, φοιτητές και ραδιοφωνικοί παραγωγοί ήταν όλοι εκεί. Ετερόκλητη ανθρωπογεωγραφία, non stop μουσική από 18 djs που ξέρουν να αναστατώνουν τα decks, έπαιξαν μουσική που συζητιέται, τραγούδια που ακούνε όλοι και playlists «για λίγους», ροκάκια δισεύρετα και electro-pop ήχους που μας έκαναν να ιδρώσουμε. Theo Tag, Baby Guru, George Mouhtaridis (του Pepper), Monsieur Minimal, Sillyboy, EMEX κι άλλοι ήταν εκεί μέχρι το πρωί. Το ισόγειο της Διπλαρείου γέμισε. Εκεί που παλιά μπορεί να διδάσκονταν χημικές ενώσεις, το Σάββατο –που ο Μάιος είχε 9 και η βραδιά ήταν γλυκιά– οι Αθηναίοι χοροπηδούσαν, χάζευαν την σκηνή, έπιναν Stoli με πορτοκαλάδα, φιλιόντουσαν και δημιουργούσαν μεταξύ τους καινούργιες χημικές ενώσεις που λύνονται πιο εύκολα.

image

image

Όπως σε όλα τα πετυχημένα πάρτι, ο κόσμος απλώθηκε παντού. Γύρω στις 3 το πρωί πιτσιρικάδες και fit σαραντάρηδες έπιναν ποτά στα σκαλιά, οι όρθιοι είχαν φτάσει μέχρι τα στενάκια. Ένα άτυπο on the road κίνημα σε μία γειτονιά που οι Αθηναίοι είχαν ξεχάσει. Μάλλον ξαναζωντάνεψε εκείνη τη νύχτα, όταν 2.500 φίλοι βρέθηκαν μαζί, γέλασαν, χόρεψαν και μίλησαν μεταξύ τους. Μπαινόβγαιναν με τις μικρές σφραγίδες στο χέρι «για να καταλαβαινόμαστε», χόρευαν μέσα και έξω έκαναν τσιγαράκι, τσατ και τράβαγαν τις απαραίτητες σέλφι. Και γύρισαν πρωί ψόφιοι και χαρούμενοι. Αυτοί είναι η φωνή της Αθήνας.

Θέλουμε να σας ξανακούσουμε. Stay Tuned για τα επόμενα πάρτι... εκτός Αθηνών!

Ευχαριστούμε: Την πιο αυθεντική βότκα Stolichnaya, τα μεταλλικά αναψυκτικά Βίκος, την μπίρα Estrella, το πρακτορείο Cosmorama Travel, τη streetwear συλλογή WeSC και ιδιαίτερα τη Στέγη Γραμμάτων & Τεχνών.

image

image

image

image

image

image

imageΜonsier Μinimal

imageΒaby Guru

imageTheotag

image

Silly boy

imagePrins Obi - Baby Guru

image

image

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ