Αρχειο

Ιδού ο διάδοχος

Φωτογραφίες του διαδόχου του κομμουνιστικού θρόνου της Βόρειας Κορέας δημοσιεύτηκαν σήμερα για πρώτη φορά από τα κρατικά μέσα της χώρας. Ο 28χρονος Κιμ Γιονγκ Ουν μικρότερος γιός του Κιμ Γιονγκ Ιλ, 'Αγαπημένου Ηγέτη' της πιο απομονωμένης χώρας στον κόσμο, φαίνεται ότι μπήκε σε διαδικασία fast track για να διαδεχτεί τον άρρωστο πατέρα του. Στη διάρκεια του συνεδρίου του εργατικού κόμματος της χώρας ο μικρός έγινε στρατηγός και ταυτόχρονα ηγετικό στέλεχος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος.

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Φωτογραφίες του διαδόχου του κομμουνιστικού θρόνου της Βόρειας Κορέας δημοσιεύτηκαν σήμερα για πρώτη φορά από τα κρατικά μέσα της χώρας.

Ο 28χρονος Κιμ Γιονγκ Ουν μικρότερος γιός του Κιμ Γιονγκ Ιλ, 'Αγαπημένου Ηγέτη' της πιο απομονωμένης χώρας στον κόσμο, φαίνεται ότι μπήκε σε διαδικασία fast track για να διαδεχτεί τον άρρωστο πατέρα του.

Στη διάρκεια του συνεδρίου του εργατικού κόμματος της χώρας ο μικρός έγινε στρατηγός και ταυτόχρονα ηγετικό στέλεχος της κεντρικής επιτροπής του κόμματος.

Η προσωπολατρεία στους ηγέτες καλλιεργείται από την εποχή του ιδρυτή της χώρας Κιμ Ιλ Σουνγκ ο οποίος παραμένει σύμφωνα με το σύνταγμα της χώρας, αιώνιος πρόεδρος!