Αρχειο

Στα γυρίσματα του True Detective 2

22 φωτογραφίες από το δεύτερο κύκλο της αγαπημένης σειράς

daad.jpg
Δημήτρης Αθανασιάδης
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
88151-177506.jpg

Αγαπήθηκε, συζητήθηκε και επιστρέφει με μια νέα ιστορία και ανανεωμένο καστ. O δεύτερος κύκλος του «True Detective» ετοιμάζεται πυρετωδώς στο Λος Άντζελες και οι πρώτες φωτογραφίες από τα γυρίσματά του έχουν ήδη δει το φως της δημοσιότητας.

Τι γνωρίζουμε μέχρι τώρα για τη συνέχεια της πετυχημένης σειράς; Τρεις αστυνομικοί και ένας εγκληματίας καριέρας θα μπλέξουν για τα καλά έπειτα από ένα άγριο έγκλημα, η εξιχνίαση του οποίου θα απασχολήσει τους τηλεθεατές.

n

Ο Κόλιν Φάρελ υποδύεται τον ντετέκτιβ Ρέι Βελκόρο, που πρέπει να βγάλει την άκρη του σε ένα αστυνομικό τμήμα όπου βασιλεύει η διαφθορά. Ο Βινς Βον ερμηνεύει το ρόλο του εγκληματία Φρανκ Σέμιον, του οποίου η «αυτοκρατορία» θα κινδυνέψει όταν ένας συνεργάτης του θα δολοφονηθεί. Η Ρέιτσελ Μακ Άνταμς ως αφοσιωμένη ντετέκτιβ Άνι Μπεζέριντες θα έρθει σε σύγκρουση με τους συναδέλφους της, όταν τεθούν διλήμματα ηθικής. Ο Τέιλορ Κιτς ως ο βετεράνος πολέμου Πολ Γούντροφ, βγάζει τα προς το ζην ως τροχονόμος, προσπαθώντας να ξεχάσει το πολυτάραχο παρελθόν του.

n

Τα δύο πρώτα επεισόδια του νέου κύκλου, έχουν ανατεθεί στο σκηνοθέτη Τζάστιν Λιν, που ευθύνεται για το «Fast Five», ενώ ο δανός κινηματογραφιστής Γιάνους Μετς Πέντερσεν, γνωστός για το «Armadillo», θα δώσει μια χείρα βοηθείας στο τρίτο επεισόδιο.

n

Η σειρά-δημιούργημα του Νικ Πιτζολάτο που αποθεώθηκε από κοινό και κριτικούς, επιστρέφει το φετινό καλοκαίρι και υπόσχεται να κρατήσει το ενδιαφέρον αμείωτο. Ο σκηνοθέτης του πρώτου κύκλου, Κάρι Φουκουνάγκα, συμμετέχει μόνο ως παραγωγός, ο Μάθιου ΜακΚόναχι και ο Γούντι Χάρελσον έχουν δώσει τις ευχές τους στο νέο καστ, οι τηλεθεατές θα πρέπει να κάνουν λίγη υπομονή ακόμα. 

Μέχρι τότε, πιάστε ατμόσφαιρα από τα γυρίσματα της σειράς με τις παρακάτω φωτογραφίες.

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

n

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ