Αρχειο

«The Slap», ένα σίριαλ που δεν πρέπει να χάσεις

Το best seller του Χρήστου Τσιόλκα έρχεται στον ALPHA

karathanos.jpg
Δημήτρης Καραθάνος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
88072-177344.jpg

Οι σεισμικές επιπτώσεις ενός μεμονωμένου γεγονότος, του απρόβλεπτου χαστουκιού σε ένα παιδί, στις ζωές συγγενών και φίλων: με την απλή αυτή αφηγηματική αφορμή, ο Χρήστος Τσιόλκας, αυστραλός συγγραφέας με καταγωγή από την Ελλάδα, υπέγραψε ένα μπεστ σέλερ που προκάλεσε παγκόσμια αίσθηση και δεν έπαψε να απασχολεί το αναγνωστικό κοινό 7 χρόνια μετά την κυκλοφορία του.

Αφηγούμενο σπονδυλωτά, μέσα από τις φωνές τεσσάρων ανδρών και τεσσάρων γυναικών, ηλικίας από τα 18 ώς τα 70, το «Χαστούκι» αποτελεί μια από τις πιο εύγλωττες αποτιμήσεις της σύγχρονης κοινωνίας. Σήμερα, το βιβλίο του Τσιόλκα δοκιμάζει τη δεύτερη μεταφορά του στους τηλεοπτικούς δέκτες (είχε προηγηθεί η αυστραλιανή εκδοχή του 2011), αυτή τη φορά μέσα από τη νέα παραγωγή του NBC που ολοκληρώνεται σε οκτώ επεισόδια.

image

Η σειρά, με πρωτότυπο τίτλο «The Slap», κάνει πρεμιέρα την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου στις 22:30 στον Alpha, σε πρώτη τηλεοπτική προβολή, πέντε μόλις ημέρες μετά την επίσημη πρεμιέρα της στο αμερικανικό κανάλι. Πρωταγωνιστούν οι Peter Sarsgaard, Melissa George, Thandie Newton, Zachary Quinto, Brian Cox, ενώ μεγάλο όνομα του καστ αποτελεί η αειθαλής Uma Thurman.

Ο Alpha έχει ήδη εγκαινιάσει το hashtag #theslapGR προκειμένου να μοιραζόμαστε στα social media τις εντυπώσεις μας από το σίριαλ που θα αποτελέσει αναντίρρητα ένα από τα σπουδαιότερα χιτ του φετινού τηλεοπτικού χειμώνα.

«The Slap», κάθε Τρίτη βράδυ στον Alpha. alphatv.gr/theslap

 Διαβάστε την κριτική του Δημήτρη Μαστρογιαννίτη για «Το χαστούκι»

Ο Χρήστος Τσιόλκας μιλά στον Δημήτρη Καραθάνο για «Το χαστούκι»

Ο Χρήστος Τσιόλκας μιλά στην A.V. για το τελευταίο του μυθιστόρημα, «Μπαρακούντα»

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ