Αρχειο

Μετά τη ΝΔ, ιντερνετική γκάφα και από το left.gr

Δημοσίευσε ψεύτικες δηλώσεις της Σοφίας Βούλτεψη

Γιάννης Τσάκαλος
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Είναι αλήθεια ότι αν δεις την Σοφία Βούλτεψη να δηλώνει «Είναι δυνατόν χωρίς γραβάτες και αξύριστοι η νέα κυβέρνηση; Εγώ ήμουν στην πένα», δεν είναι δύσκολο να το πιστέψεις.

Μόλις χθες έκανε τεράστια γκάφα το γραφείο Τύπου της ΝΔ με την σατιρική εικόνα του σκισμένου πίνακα «η Ελλάς ευγνωμονούσα» -εύλογο και το κράξιμο που έπεσε στο διαδίκτυο.

Όπως φαίνεται, σε τέτοιου είδους γκάφες δεν πέφτουν μόνο τα γραφεία τύπου κομμάτων αλλά και κομματικά σάιτ κάθε άλλο παρά σατιρικά, όπως το left.gr. Το συγκεκριμένο σάιτ έκανε την ανάρτηση που ακολουθεί σήμερα το πρωί και το απόγευμα άρχισε η αναπαραγωγή της από αρκετά σοβαρά ειδησεογραφικά σάιτ.

Ψάξαμε τα βίντεο της εκπομπής και διαπιστώσαμε, όχι μόνο ότι η Βούλτεψη δεν έκανε αυτές τις δηλώσεις αλλά ότι δεν ήταν καν καλεσμένη στην εκπομπή των Καμπουράκη και Οικονομέα «Kοινωνία ώρα Mega». Η απάντηση του Νίκου Ζαχαριάδη στην χθεσινή γκάφα της ΝΔ ταιριάζει άριστα και σε αυτή την περίπτωση.

image


*Update 22:00: Μετά την αποκάλυψη της γκάφας από το athensvoice.gr, το left.gr, υποχρεώθηκε να ζητήσει συγγνώμη από την κ. Βούλτεψη και τους αναγνώστες του. Τα άλλα sites που αναδημοσίευσαν τη ψεύτικη είδηση, απλώς πρόσθεσαν την επανόρθωση του left.gr, χωρίς να ζητήσουν συγγνώμη από τους δικούς τους αναγνώστες, για την παραπληροφόρηση.