Αρχειο

Absurdia

Ετοιμάζεσαι για τη Σχολή Καλών Τεχνών; Αυτό το γραφείο σε ενδιαφέρει!

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
85635-172911.JPG

Το ατελιέ Absurdia είναι ένας εξειδικευμένος art and design χώρος που δημιουργήθηκε από τη σύμπραξη του εικαστικού, Βασίλειου Γκογκτζιλά και της αρχιτέκτονα Μελίνα Παπαδοπούλου. Στόχος του είναι η επιμέλεια του portfolio όσων σκοπεύουν να σπουδάσουν αρχιτεκτονική, διακόσμηση ,βιομηχανικό σχεδιασμό, μόδα, καλών τεχνών, καθώς και άλλων αντίστοιχων αντικειμένων σε πανεπιστήμια του εξωτερικού.

Καθώς η εισαγωγή των υποψηφίων εξαρτάται κυρίως από την εικαστική, δημιουργική και γνωσιολογική αρτιότητα του φακέλου-portfolio με projects που θα παρουσιάσουν, και κατά δεύτερο λόγο από τη σχολική βαθμολογία, η σπουδαιότητα της προετοιμασίας του κρίνεται καθοριστική για την εξασφάλιση μιας θέσης στο αντικείμενο σπουδών που επιθυμεί ο υποψήφιος αλλά και σε ένα δυνατό πανεπιστήμιο όπως αυτά αξιολογούνται από τα υπουργεία παιδείας των αντίστοιχων χωρών .(Αγγλία, Ιρλανδία, Δανία, Σκωτία, Ολλανδία, Αμερική).

image

image

Σε μια εποχή όπου η ανάγκη ή η φιλοδοξία μπορούν να οδηγήσουν έναν νέο άνθρωπο να δοκιμάσει τις δυνάμεις του στο εξωτερικό, αποκτώντας πρώτα ένα ισχυρό πτυχίο και έπειτα διεκδικώντας εργασιακή εμπειρία ή επαγγελματική αποκατάσταση , το ατελιέ Absurdia στέκεται πολύτιμος αρωγός. Τόσο ο Βασίλειος Γκογκτζίλας όσο και η Μελίνα Παπαδοπούλου, έχουν δεκαπενταετή εκπαιδευτική εμπειρία πάνω στο αντικείμενο, έχοντας εξασφαλίσει σε όλους τους ,τους μαθητές εξαιρετικές ακαδημαϊκές επιτυχίες εισαγωγής. Επίσης είναι οι μόνοι που παρέχουν δωρεάν τη δυνατότητα στους φοιτητές πλέον, για online tutorials και πλήρη ακαδημαϊκή υποστήριξη σε όλη τη διάρκεια των σπουδών τους.

«Σε αντίθεση με άλλους φορείς, όπως σχολές που έχουν σαν παράρτημα την προετοιμασία ακαδημαϊκού portfolio, εμείς ειδικευόμαστε μόνο σ' αυτό. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα tutoring μέσω skype, για εκείνους που βρίσκονται σε άλλα μέρη και χρειάζονται αξιολόγηση και βοήθεια. Εξάλλου μια από τις παροχές μας είναι η διατήρηση δωρεάν συμβουλευτικής για όλα τα έτη σπουδών των πρώην μαθητών μας-νυν φοιτητών». εξηγεί ο Βασίλειος.

image

image

Παράλληλα με την εκπαιδευτική τους δραστηριότητα, ο Βασίλειος είναι comic book artist για την αμερικάνικη αγορά, εργαζόμενος για την idw publishing, και με ένα πλούσιο παράλληλα εικαστικό έργο και πολλές εκθέσεις, αλλά και έντονη παρουσία στο χώρο της εικονογράφησης. Η Μελίνα έχει έντονη δραστηριότητα στο χώρο της αρχιτεκτονικής και διακοσμητικής επιμέλειας τόσο για ιδιωτικούς, όσο και για επαγγελματικούς χώρους, ενώ η μεγάλη της αγάπη είναι η εικονογράφηση παιδικών βιβλίων με τελευταία έκδοση τη ‘Τρούφα Μουτρούφα’.

image

image

image

image

image

image

Στοιχεια επικοινωνιας: Email. atelier.absurdia@gmail.com, https://www.facebook.com/absurdia.atelierhttp://atelierabsurdia.tumblr.com/

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ