Αρχειο

Τι είναι το Ohhhmydog;

Ένα ελληνικό project για τη σχέση του ανθρώπου με τα κατοικίδια ζώα

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Η συλλογή του Ohhhmydog αποτελείται από αντικείμενα χειροποίητα φτιαγμένα στην Ελλάδα με πολύ μεράκι από την ομάδα μας. Πρόκειται για μία σειρά που ονειρεύτηκαν άνθρωποι που λατρεύουν τα ζώα προκειμένου να τους κάνουν την καθημερινότητα ευκολότερη, συνδυάζοντας μία πολύ συγκεκριμένη αισθητική, οικολογικά και φυσικά υλικά, έξυπνα σχέδια, προσιτές τιμές και πολύ αγάπη.

Αυτό το xειμώνα η νέα καμπάνια Sakeren FW14 του Ohhhmydog προερχόμενη από το αγγλοσαξωνικό «sacred», πραγματεύεται την ιερή σχέση ανάμεσα στο κατοικίδιο και τον ιδιοκτήτη του. Κάθε ζευγάρι που παρουσιάζεται στη φωτογράφιση/ντοκιμαντέρ αυτού του project χαρακτηρίζεται από μία ιδιαίτερη σχέση, ένα δέσιμο μοναδικό που σκιαγραφείται μέσα από εικόνες της καθημερινότητάς του. Με σκοπό να δυναμώσει αυτό το δεσμό αγάπης, το Ohhhmydog εμπνέεται από τη δυναμική αυτών των ζευγαριών και δημιουργεί μία συλλογή γεμάτη φυλαχτά και τάματα που υπόσχονται καλή τύχη σε όποιον τα φορέσει.

image

image

Xρησιμοποιώντας φυσικά υλικά όπως το σκοινί, ο καμβάς και το βαμβάκι, που αποτελούν και κομμάτι της ολιστικής προσέγγισης του pet lifestyle, το Ohhhmydog δημιουργεί καθημερινά χρηστικά αντικείμενα που κάνουν τη συγκατοίκησή με το χνουδωτό μας φίλο ακόμα πιο ευχάριστη. Χρυσό, burgundy και λαδί, είναι οι κυρίαρχες αποχρώσεις που προσδίδουν πολυτέλεια σε κάθε κομμάτι, ενώ το μπλε τζιν, η γκρι ρίγες και η μπεζ οικολογική γούνα, κρατούν τη χρωματική παλέτα σε αρμονία με την άνεση και χρηστικότητα της συλλογής.

Αναδιπλούμενοι οδηγοί με χρυσαφένιες φούντες, χειροποίητα κολλάρα με φυλαχτά, γεμιστά παιχνίδια φτιαγμένα από τα γράμματα της αλφάβητου, μπλέκονται με έξυπνα αξεσουάρ ταξιδίου, αναδιπλούμενα μπωλ και τα περιβόητα στρώματα yoda, δημιουργώντας τη Sakeren FW14, μία ολοκληρωμένη σειρά από αντικείμενα που υπόσχονται να σας προστατεύσουν από το “κακό μάτι”, παρέχοντας εργονομία στην καθημερινότητά σας με το αγαπημένο σας κατοικίδιο και πολύ αγάπη.

image

imageimageimageimageimageimageimageimageimageimageimage