Αρχειο

2014 A.V. Choice: DJ

Δείτε τoυς 5 DJs με τη σειρά που τους ψήφισε η A.V. και ψηφίστε

62222-137653.jpg
A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ
84630-170852.jpg

ΒLUE LAGOON [KOΡΜΟΡΑΝΟΣ]

image

Ιδρυτικό μέλος και resident dj του Κορμοράνου, παίζει εδώ και περισσότερα από 15 χρόνια σε πολλών ειδών μπαρ, club, πάρτι και φεστιβάλ εντός κι εκτός Αθήνας. Σταθερά. Τον τελευταίο χρόνο παίζει σε Cantina Social, six d.o.g.s., PIXI, Ρομάντσο.

Διαβάστε εδώ τη συνέντευξη του Δημήτρη Ρόκκου για το επετειακό πάρτι του Κορμοράνου.


ΜR.Z

image

Ξεκίνησε το 1997. Ζει και αναπνέει για τη μουσική με δεκάδες θεματικά events, ενώ εδώ και έξι χρόνια μοιράζεται το εκλεκτικό του μουσικό γούστο μέσω του music diary blog του, Naked Sides, και πρόσφατα κυκλοφόρησε δικές του παραγωγές σε βινύλιο. Τη φετινή σεζόν σταθερά: Τρίτες στο Taf, Τετάρτες στον Κύριο, Πέμπτες στο Baba Au Rum και Παρασκευές στον Κύριο Χου.


BAD SPENCER  [YID!SID!]

image

Τα διονυσιακά Yid!!Sid!! αποτελούν εδώ και 6 χρόνια από τα πιο πετυχημένα clubnights της πόλης. Ιδρυτικό μέλος και resident dj ο Bαγγέλης Καμαράκης [Bad Spencer] με ιδανικό συνδυασμό από disco cuts, vintage house, electro classics και techno ιδρώτα. Έχει παίξει δίπλα σε ονόματα όπως Erol Alkan, Greg Wilson, Magician, Severino, Leo Zero, βάζοντας μαζί με τους Amateurboyz την Αθήνα στον dance χάρτη.


DJ FO

image

Ξεκίνησε να παίζει μουσική σε μπαράκια στα 12 της χρόνια και επαγγελματικά σε clubs στα 16. Εμφανίσεις σε μερικά από τα πιο επιτυχημένα clubs της Ελλάδας (Cavo Paradiso, +Soda, Net, Berlin, Gaz κ.ά.), ενώ τα τελευταία 15 χρόνια είναι σταθερά resident dj στο Sodade2. Έχει εκπομπή στον 88,6 UP κάθε Παρασκευή 12-2 το βράδυ.


AMATEURBOYZ

image

 

Οι Amateurboyz είναι το DJ - δίδυμο του Σπύρου Πλιάτσικα και του Θοδωρή Δημητρόπουλου που εδώ και μια δεκαετία σχεδόν επηρεάζουν την underground σκηνή της Αθήνας, αναμειγνύοντας τέχνη, μουσική και ζωντανές εκδηλώσεις, σε διάφορους ανεξερεύνητους και σκοτεινούς χώρους της πόλης. Το εκλεπτυσμένο γούστο τους για τη μουσική και η DYI διάθεση, τους ταξίδεψε σε Ευρωπαϊκές πόλεις όπως το Βερολίνο, το Λονδίνο και η Φλωρεντία αλλά και μέχρι τη Μόσχα. Παράλληλα με τα δικά τους parties, έχουν συνεργαστεί με καλλιτέχνες και φορείς, και έχουν οργανώσει live παραστάσεις, προβάλλοντας διάφορα συγκροτήματα.


 Φτιάξε τη δική σου κατάταξη, ψήφισε εδώ

ΕΓΓΡΑΦΕΙΤΕ ΣΤΟ NEWSLETTER ΜΑΣ

Tα καλύτερα άρθρα της ημέρας έρχονται στο mail σου

ΠΡΟΣΦΑΤΑ

ΤΑ ΠΙΟ ΔΗΜΟΦΙΛΗ