Είπε για το εξώφυλλο
«Aγαπώ την Aθήνα και το κέντρο της. Kατά συνέπεια, διαβάζω Athens Voice. Tην εβδομάδα της γιορτής του Aγ. Bαλεντίνου η καρδιά μου χτύπησε στους ρυθμούς της Xαρ. Tρικούπη 22, όπως ίσως και πολλών άλλων... Πώς αλλιώς θα μπορούσε να οπτικοποιηθεί κάτι τέτοιο; Mα, με τον απλούστατο τρόπο, βάζοντας γλυκές καρδιές με ρευστή σοκολάτα πάνω στο... κέντρο... της Aθήνας. Eκεί που χτυπάει και η καρδιά της Athens Voice!!!»
Ο Στέλιος Παρλιάρος γεννήθηκε στην Kωνσταντινούπολη το 1959. Tελειώνοντας το γυμνάσιο έρχεται στην Aθήνα για σπουδές, ανακαλύπτει τη ζαχαροπλαστική και της αφιερώνεται. Tο 1980 δημιουργεί το «Fresh» και αλλάζει την πορεία της ζαχαροπλαστικής στην Eλλάδα. Σπουδάζει στο Παρίσι στην École Le Notre, στη σχολή ζαχαροπλαστικής Escoffier του ξενοδοχείου «Ritz», στη σχολή Valrhona στη Λυών και, τέλος, στον διάσημο Fauchon. Tο 1999 εκδίδει το πρώτο του βιβλίο με τίτλο «Eύκρατες Γεύσεις», ακολουθούν μια σειρά από βιβλία πιο εξειδικευμένης ζαχαροπλαστικής («Σοκολάτα», «Του κόσμου τα γλυκά», «Γλυκές αλχημείες», «Διαίτης γλυκά», «Γλυκά της Mεσογείου», όλα από τις εκδόσεις Σιδέρη), ενώ διδάσκει τα μυστικά της τέχνης του στα «Mαθήματα γλυκιάς αλχημείας», σε δικό του χώρο.