Αρχειο

Ρεκόρ συμμετοχών στο 4o Spetses Mini Marathon

Πάνω από 10.000 επισκέπτες

A.V. Team
1’ ΔΙΑΒΑΣΜΑ

Με νέο ρεκόρ συμμετεχόντων και παρουσία περισσότερων επισκεπτών από κάθε προηγούμενη διοργάνωση, ολοκληρώθηκε ο 4ος SpetsesMiniMarathon. Για τρεις ημέρες (10-12 Οκτωβρίου) οι ηλιόλουστες Σπέτσες υποδέχτηκαν περισσότερους από 10.000 επισκέπτες και αθλητές επαγγελματίες και ερασιτέχνες, οι οποίοι έζησαν στους ρυθμούς της διοργάνωσης που πλέον είναι αδιαμφισβήτητα η μεγαλύτερη στην Ελλάδα εκτός αστικών κέντρων. Η αυλαία του 4ου SpetsesMiniMarathon, πρωταθλητή Ελλάδας σύμφωνα με τα Ευρωπαϊκά βραβεία EBAAwards, έπεσε, αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις για την άρτια διοργάνωση, το πλήθος των συμμετοχών, τις αθλητικές επιδόσεις και το σύνολο των αγωνιστικών και κοινωνικών δραστηριοτήτων που έδωσαν το στίγμα ενός ολοκληρωμένου event διεθνών προδιαγραφών.

Το 4ο Spetses Mini Marathon, με διοργανωτή την εταιρεία CommunicationLab πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του ΕΟΤ και του Δήμου Σπετσών και προσέλκυσε 10.000 επισκέπτες στο πανέμορφο νησί του Αργοσαρωνικού. Περισσότερες από 5.000 ήταν οι συμμετοχές σε όλα τα αγωνίσματα. Η αυλαία άνοιξε με την τελετή έναρξης στην Αναργύρειο και Κοργιαλένειο Σχολή Σπετσών.

Σχολιάζοντας την επιτυχία του αγώνα, η Πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής, Δρ. Μαρίνα – Λύδα Κουταρέλλη, δήλωσε: «Περιμέναμε ότι ο φετινός SpetsesMiniMarathon, θα ήταν ο μεγαλύτερος και ο καλύτερος μέχρι σήμερα. Είναι αλήθεια όμως ότι οι συμμετοχές και οργανωτική ροή του τριημέρου ξεπέρασαν τις προσδοκίες μας. Το μήνυμα “Νίκη είναι η συμμετοχή” αποδείχτηκε απόλυτα ταιριαστό για μια εκδήλωση – γιορτή, που θα θυμόμαστε για καιρό. Το 4οSpetsesMiniMarathon επιβεβαίωσε ότι έννοιες όπως ο εθελοντισμός, η συμμετοχή και η συνεργασία μπορούν να αποτελέσουν στέρεο θεμέλιο για κάθε υγιή κοινωνική πρωτοβουλία. Θέλω να ευχαριστήσω ειλικρινά όλους τους Σπετσιώτες που για μια ακόμα χρονιά πρόβαλαν το καλύτερο πρόσωπο της ελληνικής φιλοξενίας, αγκαλιάζοντας τη διοργάνωση που πλέον καθιερώνεται διεθνώς ως θεσμός.»

image

image

image

image

image

image

image

image

image